Autor: Informer.rs

28.09.2024.

10:29

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Nemoć opozicije! Ne znaju gde biju, ni žene nisu pošteđene niskih udaraca! (VIDEO)

Dejan Miletić iz Centra za izučavanje globalizacije ističe da vređanje nije u redu i u politici, ali i da jedan deo opozicije pokazuje nemoć niskim udarcima.

- Nadam se da će onaj koji vređa žene i da se izvini. Deluje sve to nepotrebno, imamo ozbiljnih tema i ne trebamo da se bavimo na taj način ženama i politikom. Ne znam što se ide na lične degradacije i kvalifikacije. U politici mogu da se kritikuju određeni stavovi, ali nije u redu vređanje. Jedan deo opozicije pokazuje nemoć niskim udarcima. Ispod nivoa je svako komentarisanje detalja na nekoj osobi - rekao je Miletić. 

Informer

Veljko Jovanović navodi da vređanje žena i srpske majke, ne doliči jednom ozbiljnom muškarcu.

- Meni bi bilo drago, kao pripadniku muške populacije, da gospodin Ponoš nije imao lošu nameru, ali istorija nije to pokazala. Srpska majka je najveća svetinja, čuvala nas je u Prvom i Drugom svetskom ratu i tokom ratova devedesetih. Ne doliči vređanje žena jednom ozbiljnom muškarcu. Svojim izjavama vređa ceo ženski rod i sebe je diskreditovao. Opozicija ima mržnju prema svojoj zemlji i to je taj "metak u nogu" - kazao je Jovanović.