Autor: Informer.rs

29.09.2024.

09:34

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Opozicija na protestu ne može da okupi ni sopstvenu porodicu! Sandra Božić demolirala Đilasov plemenski savez! (VIDEO)

Član Predsedništva SNS Sandra Božić ističe da trenutna politika Srbije otvara našu zemlju ka Evropi i svetu, iako pojedinci žele to da spreče.

- Opozicija je mogla da približi Srbiju Evropskoj uniji, ali nije to uradila. Mi danas imamo dobru politiku, ali Srbija je takođe ispaštala zbog poltike prethodne vlasti. Građani ne znaju koliko Evropska unija ulaže u Srbiju i imamo puno fondova koji funkcionišu kroz jedinice lokalne samouprave. Imamo dosta projekata koji stižu iz EU putem bespovratnih sredstava. Pojedinci iz regiona pokušavaju da otežaju evropski put Srbije. Opozicija ne može da okupi ni svoju porodicu da protestuje sa njima. Vidimo da je većina tih aktivista uvezena iz regiona - rekla je Sandra Božić.

Informer

Član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović navodi da Srbija ima mudro rukovodstvo u složenim geopolitičkim dešavanjima.

- Mi ne živimo u prijateljskom okruženju, ali moramo da učinimo podnošljivijim. Ne možete biti nečiji partner, ako niste ekonomski jaki. Predsednik je doneo jako teške odluke i zatekli smo institucije 2012. godine u lošem stanju i tada je predsednik smanjio plate, a pogledajte sad. Mi moramo da uhvatimo evropski voz. Sada smo okruženi NATO paktom, a nekada smo bili okruženi Varšavskim paktom. U ovom trenutku imamo mudro rukovodstvo. Ako se region bavi nama znači da dobro radimo i da bi stigli do cilja, moramo da se pravimo gluvi - kazao je Ibrahimović.