Autor: Informer.rs

06.10.2024.

20:04

Foto: Foto: Nikola Babić

TV

Psihopatska mržnja trojnog vračarskog pakta: Žuto-zelena fabrika otrova već deceniju bije po Vučiću i državi!

Uroš Piper, bivši šef informativne službe DSS, kaže da su ta stranka kao i njen predsednik Miloš Jovanović potpuno promenili politiku od 2021. godine.

- Kada sam došao u DSS, medijski je to bila gola ledina, nije ništa postojalo. Nije postojalo ništa. Ja sam od toga krenuo da gradim medijsku priču i da uspem da napravim da Miloš Jovanović gostuje na medijima. Prvih 6 godina do moje ostavke je bila totalno drugačija politika. Miloš Jovanović je 2021. godine govorio o litijumu i govorio je da iza protesta stoje strane službe. Sada govori kako je litijum loš i sam učestvuje na protestima. On ima trojni vračarski pakt: Đilas, Ponoš, Jovanović - zaključio je Piper.

Medijski stučnjak Nebojša Krstić, navodi da postoji ogromna medijska hajka i kampanja na državu i predsednika Vučića.

- Sećam se kada je SNS napravio izložbu napada opozicionih medija na vlast i Vučića 2014. godine. Kada bi danas pravili tu izložbu, mogla bi da se napravi ogromna hala izložbe. Tolika je medijska kampanja protiv vlasti i predsednika Vučića. Nije problem da je to kritika, to je psihopatska mržnja. Jedni mediji pokušavaju da unište i razore Srbiju po svaku cenu. Besramni narativ i napadi su se dogodili uvek kada se dogode neke užasne stvari kao što je korona ili Ribnikar - rekao je Krstić. 

Informer

Dejan Miletić direktor Centra za izučavanje globalizacije, ističe da opoziciji smeta što predsednik Vučić dobro vodi Srbiju, kao i da imaju nemoguć cilj da sklone predsednika.

- Opozicija bira strahove koje će da iskoristi za svoju medijsku kampanju protiv vlasti. Problem predsednika Vučića je uspešnost u radu. Vučić je prihvaćen kao svetski lider. Predsednik Vučić se susreo sa velikim izazovima kada je došao na vlast, ali je stabilizovao i poveo Srbiju napred. Uprkos pokušajima opozicije da skloni Vučića, to je nemoguće jer narod sve vidi. Tajkunima treba samo da prate porast i pad dinara pa onda vrše transakcije, a kada im je vlast oduzela tu zvečku, onda su se pobunili - kazao je Miletić.