Autor: Informer.rs

08.10.2024.

09:34

Foto: Pedja Milosavljević

TV

Sramota Đilasove žute horde: Pitanje "života i smrti" im je toliko važno da se nisu ni pojavili u punom sastavu! (VIDEO)

Potpredsednik SRS Aleksandar Šešelj ističe da je sva opozicija podržala zakon protiv litijuma, ali i da članovi te iste opozicije nisu udostojeni da dođu na sednicu Skupštine Srbije.

- Traju napadi na Anu Brnabić i na poslaničku grupu, a poenta je zašto su izvadili kartice. Imate čitavu opoziciju koja je stala iza jednog predloga. Njih 86 je podržalo predlog zakona protiv iskopavanja litijuma, pa ako su svi podržali red je i da dođu na sednicu. Nisu u stanju da dođu na sednicu, a predstavljaju zakon kao pitanje života i smrti - rekao je Šešelj.

Informer

On dodaje i da se opozicija pravi kao da najbolje zna sve o litijumu i da širi paniku da bi zadala udarac vlasti.

- Ja nikada ne govorim o stvarima u koje se ne razumem. Opozicija se pravi kao da najbolje zna sve o litijumu. Uporno govore kao da je aktuelna vlast odgovorna za dovođenje Rio Tinta. Mi u Skupštini Srbije sada imamo skup ludaka. Njihovo mišljenje je površno i besmisleno, govore o litijumu kao da će dda zagadi celu Srbiju. Širenjem panike i laži, žele da daju udarac vlasti i zadoje ljude koji to prate - kazao je Šešelj.