Autor: Informer.rs

09.10.2024.

20:35

Foto: Foto: Nikola Babić

TV

Da li Netanjahu priprema smak sveta? Izraelci smatraju da su izabrani narod koji ima veća prava od ostalih! (VIDEO)

Jolović smatra da se svi aktuelni ratovi vode zarad prevlasti nad Putom svile.

- Ja imam neke podeljene emocije po pitanju Izraela. Dok sam bio tamo, tamo postoje ti radikalni jevreji, koji nose šešire i pletenice sa strane. Oni ne podležu služenju vojnog roka. Oni čak ne prihvataju jevrejsku državu dok ne dođe Mesija. Nostradamus je rekao da će početak smaka sveta biti kad leteći objekat krene iz Persije ka Jerusalimu. Al-Aksa je treća svetinja u islamu. Sad zamislite ako oni (Izraelci) počnu na njenim temeljima da prave taj treći hram, ja ne znam koliko muslimanski svet može ostati ravnodušan. Svi ratovi se bore za prevlast nad Putom svile. Najmoćnija porodica na svetu, Rotšild, je jevrejska. Mosad je jedna od najjačih tajnih službi i tu (7. oktobra) se radilo o jednoj lažnoj zastavi. Bilo je malo smešno da oni (Hamas) tako jednostavno uđu tamo i kidnapuju, da takva služba napravi jedan takav propust. Da li će Izraelci napraviti takvu neku lažnu zastavu da sruše Al-Aksu? - navodi Legenda.

Informer

Slobodan Stojičević

Stojičević ističe da Izraelci, iako ne mrze nikog konkretno, smatraju da su narod izabran od strane boga i da imaju veća prava od ostalih.

Postoji realna opasnost. Ovo je za Izrael samo jedan od ratova za koje su oni uvek spremni. Kada čovek dođe tamo i uzme nešto da pročita o njihovoj religiji, naročito o cionizmu, vidi da oni ne mrze nekog konkretno. Oni zaista misle da su izabran narod i da imaju neka prava koja mi drugi nemamo. Svako ima svoj interes u ovom ratu. Amerikanci hoće da otvore još jedan front, a Izraelci misle da nešto rešavaju. Ovde postoje dva tabora. Postoji taj jedan agresivni, maligni, koji vodi proksi ratove za Zapad. To je sve deo jednog velikog rata koji će sad otvarati žarišta. Putin je rekao, a i Si Đinping, sve što je potpisivano ide na reziviju, više ništa ne važi. Zapadnjacima se više ne može verovati nakon Minskih pregovora - poručuje pravnik.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: