Autor: Informer.rs

10.10.2024.

16:10

Foto: Informer

TV

Oligarsi su opelješili Rusiju i stvorili siromaštvo pre dolaska Putina na vlast! On je morao da skriva svoju porodicu jer je znao s kim ulazi u rat! (VIDEO)

Milinčić ističe da su pre dolaska Putina na vlast Rusijom vladali oligarsi koji su ekonomski razorili državu uz pomoć tadašnje vladajuće koalicije.

- Putin menja svetski poredak. On ga je jednom izmenio, načinivši od te propale Rusije moćnu i veliku silu. To je čovek koji je stvorio sam sebe. On je vratio tu moć Rusiji. Dete iz tih petrogradskih komunalnih stanova, koje je veliki deo svog detinjstva provelo na ulici, čak je bilo i loš đak, a odjednom je poželeo da bude obaveštajac. Naučio je i da svira klavir, zna da govori engleski, francuski... Dakle, on može da nauči sve što treba. Putin je uvek u toku od prvog trenutka, kad su važne stvari u pitanju. U momentu kad je on došao na vlast, Rusijom su vladali oligarsi. Oni su opljačkali sve i stvorili siromaštvo, naravno, uz pomoć tadašnje vlasti. U velikim gradovima je carovao banditizam i on je znao da ulazi u rat sa ljudima koji imaju mnogo para. Da im uzme koliko oni mogu da podnesu, ali da ih pacifikuje. Demokratija je prvo stigla u Peterburg. Najbliži saradnici su mu (Putinu) bili odatle. Njegov najveći uspeh je to što je zaustavio terorizam iz tih separastičkih republika. Glavni grad Čečenije je danas kao evropski grad, savršeno uređen - rekla je novinarka.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: