Autor: Informer.rs

10.10.2024.

20:00

Foto: Foto: Nikola Babić

TV

Americi i Izraelu iz jednog razloga odgovara da dođe do velikog sukoba! Niko u svetu ne govori o miru, već samo o ratu! (VIDEO)

Jevtić naglašava da se u svetu ne govori o miru, već samo o ratu i pripremanju za isti.

- Budućnost Amerike je jako bitna za svet. Postoji mnogo ljudi koji ne žele da više žive u SAD. U senci ova dva ogromna sukoba, u svetu plamti još šezdesetak sukoba za koje mi često ni ne čujemo. Svet je u jednom velikom previranju. Svaki dan i noć nose nove događaje. Centri moći će odlučivati. Niko ne govori o miru, svi govore o ratu. Centri moći nisu zadovoljni da mnogo velika buka bude tamo gde je sad najveća, a to je na Bliskom istoku. Oni bi hteli da Izrael u tišini ostvari sve ciljeve, a da u Ukrajini bude velika galama - ističe pukovnik.

Informer

Vojislav Milošević

Milošević kaže da je u interesu Amerike i Izraela da dođe do velikog rata koji bi sprečio promenu odnosa snaga na planeti.

- Svet se nalazi u fazi treće post-civilizacijske revolucije. Definitivno je u interesu Izraela i SAD da dođe do jednog velikog rata. Veliki sukob je jedina stvar koja će moći da zaustavi, kako je oni nazivaju, detronizaciju Sjedinjenih Američkih Država. Moramo biti svesni jedne činjenice. 5. oktobra je registrovan zemljotres negde na teritoriji Irana. To znači da su iranci došli do nivoa da isprobaju podzemnu nuklearnu eksploziju. To je, na nekoliko dana, uspelo da zaustavi Izrael u onome što je planirao da uradi. Taj sukob je na krilima zla i on leti nebom iznad Bliskog istoka. Neće se zaustaviti ni tako brzo, ni tako lako - poručuje Milošević.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: