Autor: Informer.rs

11.10.2024.

16:17

Foto: Zoran Sinko

TV

Opozicija u skupštini funkcioniše kao izvršilac tuđih naloga! Radeta: Ćuta je verovatno zaboravio da čita zbog vinjaka! (VIDEO)

Radeta konstatuje da je nedavna sednica o predlogu izmene zakona o rudarenju pokazala koliki je hendikep činjenica u skupštini imamo samo prozapadnu opoziciju.

- Opozicija je pokazala svašta, samo ne ono što narodni poslanici treba da rade. Najava tog zakona se pretvorila u onu "tresla se gora, rodio se miš". Nijedne ozbiljne odredbe nije bilo u tom predlogu zakona. Danijela Nestorović je pokazala da nije ni "P" od pravnika. Bilo je jasno i pre početka te sednice da se ta opozicija samo poigrala narodom koji jeste uplašen razmišljanjem da će se taj litijum eksploatisati. Ćuta piše neke transparente koje je čak okrenuo naopako. Verovatno čovek ne zna ni da čita zbog vinjaka. Ova sednica je posebno pokazala koliki je hendikep, društveni, da mi danas u Narodnoj Skupštini imamo samo tu prozapadnu opoziciju, koja zapravo i nije opozicija, već izvršilac nečijih naloga. Svaka blokada nekog mosta, glavne ulice, napravi štetu svaki put - navodi političarka.

Informer

Duško Vukajlović

Vukajlović poručuje da je opozicija uvek protiv svega što vlast radi, a da istovremeno ni sama ne zna šta hoće.

- Skupštini i vlasti nedostaju radikali. Siguran sam da bi se oni mnogo bolje borili za nacionalne interese nego neki iz vladajuće partije. Radikali jesu pravili cirkus u skupštini, kao i ovi, ali sa jednom ozbiljnom razlikom. Oni nisu bili samo protiv, nego su i znali šta hoće. Ovi nemaju program da dođu na vlast. Plašim se da je većina njih i protiv interesa Srbije. Ko ima iole drugačije mišljenje, on je na stubu srama. Mi nemamo novinarska udruženja koja su zaista stručna ili brane novinare - ističe novinar.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: