Autor: Informer.rs

13.10.2024.

10:32

Foto: informer

TV

Lažni ekolozi u misiji radikalizovanja Srbije: Zakon pun neistina bio bi istorijski presedan! (VIDEO)

Narodni poslanik Milica Nikolić, ističe da opoziciju narod ne želi i da je dobro zapamtio period njihove vladavine.

- Skupština nije mesto za cirkus, ali opoziciju ne zanima ništa za život naših građana. Godinama ranije opozicija je koristila razne tragedije za svoje političke poene. Narod ih ne želi i narod je zapamtio period njihove vlasti. Mučni predlog zakona je obilovao lažima koje oni uopšte nisu istražili. Pokazali su ozbiljnu neodogovrnost prema građanima. Oni su nepismeni i neozbiljni ljudi se igraju sa državom - rekla je Nikolić.

Informer

Prof. dr Aleksandra Tomić, član Predsedništva SNS, navodi da opozicija želi da izazove radikalizaciju i netrepeljivost prema Aleksandru Vučiću i SNS.

- Opozicija se uplašila da na sednicu dođe predsednik Vučić, pa nisu hteli da on dođe. Predlog je neustavan i zaustavlja razvoj Srbije, a i prepun je neistina. Cilj im je da akumuliraju netrepeljivost prema predsedniku Vučiću i SNS, a glavni cilj je da se izađe na ulicu. Žele da radikalizuju sve i da izvedu ljude na ulice, ali i da ih zadoje svojim neistinama. Da se ovaj lažni zakon usvoji, to bi bio ogroman presedan, istorijski - kazala je Tomić.