Autor: Informer.rs

14.10.2024.

10:24

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Trka za vrhovnog lažnog ekologa! Frakcije opozicije žele poglavicu koji će voditi Srbiju u propast! (VIDEO)

Sandra Božić, potpredsednica Vlade AP Vojvodina, ističe da opozicija želi destabilizaciju državu, ali i da predsednik Vučić odlično vodi Srbiju.

- Mi nismo još izvršili procenu štetnosti za životnu sredinu i još neće biti iskopavanja. Vidimo frakcije koje su podeljene na 10 delova, a glavni cilj im je izazivanje nereda i haosa. I njima je jasno da je Srbija veoma jaka, zahvaljujući predsedniku Vučiću. Nismo imali takvog velikodostojnika stotinama godina unazad - rekla je Božić.

Informer

Ona dodaje i da ponašanje opozicije u Skupštini Srbije užasno, ali i da se zabrani ulazak svim poslanicima pod dejstvom alkohola.

- Nisam više narodni poslanik, pa ne moram da gledam njihovo divljanje u skupštini. Degutantno je razgovarati sa nekim koji sebe naziva Ćutom. Mislim da ti ljudi trebaju da se testiraju na alkohol pre nego što im se dozvoli da uđu u Skupštinu Srbije. Pokušavali su blokade, ukoliko budu uspeli da mobilišu svoje snage. Pokušavaće da prave divljanje i to na dan svetog Tome - zaključila je potpredsednica Vlade AP Vojvodina.