Autor: Informer.rs

16.10.2024.

09:37

Foto: Foto: Pedja Milosavljević

TV

Tramp se "pere" od Epstajnove afere! Pedofilu kriminalne organizacije dovodile maloletnice! (VIDEO)

Vuković konstatuje da je nestandardno to što je Ilon Mask otvoreno podržao Donalda Trampa, što obično milijarderi ne rade.

- Zašto se sad otkriva ko je bio i zašto? To je tema koja nije mala. Naravno da je predizborno vreme razlog zašto se sada to, na neki način, ponovo aktuelizuje. Pored ove izjave Ilona Maska, koji je sebi dozvolio da direktno podrži Trampa, što obično milioneri ne rade. On je rekao da je demokratija gotova ako ne pobedi Tramp. Pre ove izjave, o tome je govorio i sam Donald Tramp u podkastu Leksa Fridmana. Rekao je da nema nikakav problem da se obelodane svi kontakti Epstajna. Suština je u tome da se Tramp, na neki način, izvukao iz tog skandala. Tramp je obećao da će otkriti sve u vezi sa ubistvom Kenedija što dosad nije otkriveno. Trenutno je jedna od ideja u kampanji da se čeka da Tramp pogreši - navodi predsednik Udruženja lobista Srbije.

Informer

Maja Jovanović Raković

Jovanović Raković kaže da su kriminalne organizacije dovodile žrtve na Epstajnove orgije.

- Ne radi se samo o novcu. Krug ljudi ima jako vodeću ulogu u celom ovom procesu. Svaka osoba koja ima dovoljno novca postaje lepak za neku vrstu parazita. Vremenom svojim prisustvom nameću neke stvari koje postaju svakodnevnica. Iz tog kruga ne može tako lako da se izađe. Svaki spisak mora da ima validan dokaz. Mora postojati pravosnažni dokaz za ono što piše. Pandorina kutija je možda i slab izraz za sve što se dešavalo u prethodnom periodu. Sve vrste orgija, zabava tog tipa, koje postoje već možda i vekovima, apsolutno su svi upućeni u to šta se konzumira, ko se dovodi i šta se radi. Svako ko je prisustvao apsolutno je upućen šta se tamo događa. Do 10-12 uveče ostajete u nekoj pristojnoj formi, nakon toga, ukoliko ne želite da bude deo toga i toga, imate mogućnost da odete i to je opštepoznato. Svi oni koji su ostali, ostali su svojevoljno i prisustvovali su tom podvođenju dece. Tu mora da postoji kriminalna organizacija koja pribavlja žrtve za takva dešavanja - poručila je.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: