Autor: Informer.rs

16.10.2024.

21:37

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Evropa ne može bez Putina! Zapad polako seče konce za koje drži Ukrajina!

Analitičar Boško Vasiljević, ističe da je Ukrajino nepromišljeno ušla u rat protiv Ukrajine, ali i da je Putin jasno upozorio Zapad pre početka specijalne operacije.

- Nije pitanje da li će, nego kada će ruske snage da oslobode Kursku oblast. Ukrajinska vojska je desetkovana i zavisi od Zapada. Ukrajinski bratski narod je ušao nepromišljeno u rat uz obećanja Zapada, a vidimo da je njihova borba protiv Rusije fijasko. Putin je itekako upozoravao pre početka specijalne operacije, ali Zapad to nije shvatio. Rusija je neosvojiva i to mora da bude svima potpuno jasno - rekao je Vasiljević. 

Informer

Glavna urednica "Sputnjika" Ljubinka Milinčić, navodi da Evropa i Zapad polako shvataju da ne mogu da preživeti bez Putina i Rusije i da je zbog toga blizu mir.

- Štafetu u razgovoru sa Putinom je preuzeo Šolc. Evropa polako shvata da ne može da preživi bez Putina. Ako Zapad shvati kakvo je zapravo stanje, blizu je mir. Koliko god Zapad pošalje oružja, Rusija će to da uništi. Nepostoji rat u kome poražena strana postavlja uslove, pa to neće biti ni sad, iako Ukrajina potencira to - kazala je Ljubinka Milinčić.