Autor: Informer.rs

17.10.2024.

13:20

Foto: Zoran Sinko

TV

Princ Hari umešan u aferu sa Pi Didijem? Pojavljuje se sve više navodnih fotografija poznatih ličnosti sa žurki kontroverznog repera! (VIDEO)

Čolić ističe da Didiju nije bilo dozvoljeno da plati kauciju kako bi izašao na slobodu.

- Ja ne verujem u te podgrejane ljubavi i mislim da bi došlo do kraja ovog braka i bez te fotografije. Ova fotografija bi mogla da bude okidač... Ja sad ne znam ko je sve bio kod Didija, izgleda samo nas troje nismo. Za 24 sata se javilo 12.000 ljudi koji su rekli da su bili u nekoj vezi (sa Didijevim žurkama). Princ Hari jeste "crna ovca" britanske kraljevske porodice. Didiju nije dozvoljeno da plati kauciju i izađe. Biće u pritvoru do 5. maja 2025. - kaže on.

Informer

Saša Kostić

Kostić poručuje da bi Didi mogao biti osuđen na najmanje 15 godina, a da je maksimalna predviđena kazna - doživotna robija.

- Oni se još uvek razvode. Godinu, godinu i po dana su bili u drugom braku, a vezu su obnovili pre dve godine. Fotografiju princa Harija treba uzeti sa rezervom. Jedino kosa liči na njegovu. On se dosad nije oglašavao po ovom pitanju. Vilijam i Hari jesu nekada bili na Didijevim žurkama. Ako je ova fotografija istinita, to je iz tog perioda. Pojavila se i fotografija Leonarda Dikaprija, ali i to treba uzeti sa rezervom. Didiju preti kazna zatvora od 15 godina do doživotne robije - naveo je novinar.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: