26.07.2020.

14:46

Foto:

TV

Beogradsko more u doba korone! Posetioci na Adi Ciganliji poštuju sve propisane mere!! (Video)

-Sezona kupanja je počela 26 juna, ove godine sa malim zakašnjenjem zbog vremenskih uslova tako da su svi naši posetioci jedva dočekali da se zvanično otvori sezona kupanja kako bi mogli da se okupaju u savskom jezeru. Od tog datuma na terenu su sve dežurne ekipe, naša spasilačka služba radi od 10 do 19 časova, tri ekipe hitne pomoći dežuraju na Adi Ciganliji, komunalna milicija, policija Čukarice i naša dežurna ekipa obezbeđenja koja radi 24 časa i redovno upozorava zajedno sa spasilačkom službom posetioce o pravilu ponašanja na samom kupalištu i na prostoru Ade, a i na sve epidemiološke mere preporučene u ovoj situaciji-, izjavila je Maja Pavlovic RR Ade Ciganlije.

Ugostiteljima je takodje preporučena redovna dezinfekcija inventara i držanje distance. Kupatila su obezbeđena dovoljnim brojem dezosredstava i dezobarijera tako da, ako se svako bude pridržavao mera, neće biti ugrožena bezbednost nijedne osobe. 

BONUS VIDEO:

Spremna „Plava hala“ u Čačku: Veliki priliv starijih pacijenta iz Ivanjice, postoji strah da korona virus uđe u starački dom i zatvor (Video)

Sedam gledalaca, tri aktera, svi sa maskama na bezbednoj distanci! Premijera komada "Lounli plenet" održana u Ateljeu 212 (Video)

Neobičan gost stigao kod porodice Lišanin: Malo lane ne plaši se ni strugare ni ljudi, a hrane ga mlekom na cuclu (Video)