19.04.2021.

11:13

Foto:

TV

EKSKLUZIVNO! Pentagon potvrdio: SNIMCI NLO-a koji su procureli u javnost su ISTINITI!

Podstičući rastuće interesovanje za neidentifikovanim letećim objektima ili onim što američka vlada naziva neidentifikovanim vazdušnim pojavama (engl. unidentified aerial phenomena)

Ministarstvo odbrane je portvrdilo da su fotografije i video-snimci koji su nedavno procurili u javnost istiniti i da ih je zabeležila američka mornarica piše Gardijan

Sue Gough, portparolka Pentagona, potrvrdila je za Si-En-En da su snimke trepćućeg torouglastog objekta na nebu, kao i još neke neidentifikovane pojave, opisane kao "sfera", "žir“ i "metalni balon", zabeležile mornaričke jedinice još 2019. godine.

Gaf je dodala da Ministarstvo odbrane neće dalje komentarisati prirodu snimaka, niti će objaviti podatke o daljim istraživanjima.

- Da bi održali operativnu bezbednost i izbegli otkrivanje informacija koje bi mogle biti od koristi potencijalnim neprijateljima, Ministarstvo odbrane ne raspravlja javno o detaljima svojih posmatranja ili ispitivanja različitih pojava zabeleženih u našem vazdušnom prostoru, uključujući i ove upade označene kao neidentifikovane vazdušne pojave - naglasila je portparolka.