09.07.2021.

10:02

Foto: Printskrin Tviter

TV

SNIMAK ŠOKIRAO REGION, GOLE UKRAJINKE kupaju se nasred puta kod Kotora pod mlazom iz VATROGASNOG KAMIONA! /VIDEO/

Naime, Ukrajinke D.O( 19), V.R ( 21) i R.K ( 21) je kotorska policija privela juče oko 15 časova, nakon što su se na javnom mestu skinule nage i fotografisale.

Saobraćaj je bio prekinut nakratko dok su se na ovoj vrelini polivale hladnom vodom iz vatrogasnih kola. Navodno cisterna je poslata kako bi oprala put za predstojeću trku, a kako su se gospođice dočepale cisterne i vode ostaje za nagađanje.

Kako je Vijestima potvrđeno, njih je sudija Vukasović proglasila krivim jer su se „ 8. jula oko 15 časova u mestu Škaljari na javnom mestu, odnosno na delu regionalnog puta Kotor- Trojica, ponašale bestidno“.

Kako piše u presudi, one su se „skinule nage i pozirale na asfaltnom putu, praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta“.

One su time počinile prekršaj iz člana 7 st 2. Zakona o javnom redu i miru, zbog čega se na osnovu navedenog zakonskog propisa kažnjavaju novačnom kaznom u iznosu od po 450 evra .

„Novac su dužne da uplate odmah pre pravosnažnosti rešenja na žiro račun Budžeta Crne Gore. Okrivljene mogu da plate dve trećine izrečene novčane kazne i to ukoliko se one i Uprava policije odreknu od prava na žalbu i u tom slučaju će se smatrati da je kazna u celosti plaćena“, pojašanjeno je u presudi.