30.12.2021.

13:49

Foto: printscreen

TV

ČAROLIJA NA BEOGRADSKIM PIJACAMA! Novogodišnji marketi u Beogradu krcati su posetiocima!

Beogradske pijace su u vreme novogodišnjih praznika posebno ispunjene pozitivnom energijom i osmehom. U tu svrhu je i ove godine, kao i nekoliko prethodnih, organizovan "Novogodišnji market" od 25. do 30. decembra i to na tri beogradske pijace: „Kalenić“, „Zemun“ и „Palilula“. Bogata ponuda namirnica za novogodišnju trpezu, pokloni i novogodišnje dekoracije krase tezge ovih pijaca.

- Posetioci ove tri pijace mogu da kupe razne zanimljive modne komade poput torbi i drugih ručno rađenih aksesoara. Zatim, razne ukrase za dom ili za jelku koje su izgrađene od šišarki, drveta ili stakla. Osim toga naravno, postoje i tezge s slatkišima. Na ovim marketima učestvuju i zanatske radionice kao i mladi dizajneri.

Mnogobrojni izlagači, poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije, mladi kreativci, dizajneri, umetnici, zanatlije, izložili su najtraženije zimske đakonije, aktuelne modne proizvode, aksesoare i prirodnu kozmetiku. Za sugrađane koji žele da obraduju svoje najmilije, beogradske pijace prava su mesta za kupovinu jedinstvenih i neobičnih novogodišnjih poklona.