05.04.2022.

20:00

Foto: Informer

TV

KIJA KOCKAR SE VRAĆA U ZADRUGU! Produkciji postavila jasne uslove! PROGOVORILA I O NOVOM DEČKU

Brojni skandali i afere se pevačici stavljaju na teren, a ovoga puta bez zadrške i cenzure Kija je progovorila na sve teme! Kockareva je konačno priznala i kada se i pod kojim uslovima vraća u "Zadrugu", a u emisiji "Na saslušanju" pričala je i o Filipu Đukiću, Stefanu Kariću, Drašku Stanivukoviću, ali i sukobu sa Tanjom Savić


Kija je konačno otkrila i da je ludo zaljubljena, te smo svojim ispitivačkim umećem uspeli da saznamo da li je sa tim dečkom i da li se on bavi javnim poslom. 
Osim na ove teme, pevačica je pričala i o hirurškim intervencijama, majci Nadici, novcu i nekretnini koju je kupila u Turskoj.

Informer

Kija Kockar


Uvek zanimljiva i pričljiva Kija, koja često ume da izbegne konkretan odgovor na postavljeno pitanje, ovoga puta se suočila sa svim i odgovorila je na njih jasno i "u glavu".

Ako vas zanima šta ima da kaže na sve ove i mnoge druge teme pogledajte Informerovu emisiju "Na saslušanju". Do sada su u našoj emisiji gosti bile velike zvezde Nataša Bekvalac, Aca Lukas, Marija Šerifović, Goca Tržan i Ognjen Amidžić, a u narednom periodu očekujte da ćemo na saslušanje dovesti i političare, umetnike i sportiste.