14.05.2022.

20:00

Foto: printscreen

TV

IMAM DOKAZE DA JE UNIŠTIM, PATOS ĆE SA NJOM BRISATI - Voditeljka Zadruge RAZVEZALA jezik o RIJALITI POBEDNICI! "Po ruralnoj faci je svi prepoznaju" (VIDEO)

Starleta Tamara Đurić i pevačica Katarina Živković danima su se prepucavale preko instagram storija.

One se javno prozivaju na društvenim mrežama, a sve je počelo kada je Kaća izjavila da su mnoge devojke koje se nazivaju starletama zapravo prostitutke. Nakon toga, Đurićeva je potkačila Katarinu da je ljubavnica i da je posao pevačice sirotinjski.

Podsećamo, Katarina Živković je pobedila 2010. godine u rijalitiju "Farma 3" i dobila novčanu nagradu u iznosu od 100.000 evra, dok smo Tamaru imali prilike da gledamo u ulozi voditeljke na početku "Zadruge 3".

Informer

Tamara i Katarina

- Izgleda da sam ja jedina starleta koja nije ku*va, zato sam se i jedina oglasila. Ona skrnavi ono što ide ispred mog imaena. Zvali su me i voditeljka i pevačica ali na kraju ostanem starleta, a kada jedna takva osoba kaže da su starlete prostitutke ja onda moram da se oglasim. 

- Ona je četrdesetpeto plasirana "Zvezda Granda", kojoj je zabranjeno da se pojavljuje na najgledanijoj televiziji, znači nema je nigde. Može nekad da se pojavi u medijima ako je ja pomenem, ili eventuralno ako je udari voz pa na naslovnoj strani hronike da se pojavi. 

Informer

- Kad smo kod voza, ona je ispala iz nekog Leskovačkog koji je prevozio lošu turu. Jer moram da napomenem da su ljudi ih tih krajeva jako kvalitetni i dobri kao i moja majka, ali ona je bila jako loša tura - govori Tamara i dodaje:

- Nisam mogla da ne reagujem na vređanje moje porodice i da me proziva kao majku. Ja njoj od srca želim da se ostvari kao majka i da oseti kako je kada imaš u naručju nešto što si ti rodio. Mogla bih da je skrnavim ali neću da se bavim time, iz dva razloga: Prvi ne mogu da vam kaže, a drugo ona će jednog dana biti supruga i neće uvek biti ljubavnica. Poslaću njoj baš posle tvoje emisije u inboks, čisto da zna šta ja imam, a ne puštam zato što ne želim da sa njom obrišem patos baš na taj način - završava Tamara za emisiju "Džet set Top 5".