19.09.2022.

09:30

Foto: printscreen

TV

ZA NEDELJKOVIĆA SAMO REČI HVALE - UZORAN STUDENT I DOBAR DRUG! Informer otkriva šta će se desiti sa Nikolinim školovanjem nakon što su ga Šiptari uhapsili!

Student "Beogradske poslovne škole" Nikola Nedeljković osuđen je na osam meseci zatvora, a kaznu odslužuje na Kosovu i Metohiji.

Ekipa "Informera" posetila je "Beogradsku poslovnu školu" gde smo razgovarali sa Nikolinim profesorima i kolegama. Oni su bili iznenađeni kada su u "Informeru" pročitali
vest o hapšenju svog kolege.

U razgovoru sa njegovom profesorkom engleskog Tatjanom Marković saznali smo da je Nikola uzoran student, odgovoran i vrlo vredan.

- Nikola je bio moj student na prvoj godini na predmetu Engleski jezik 1i zaista se pokazao kao jedan izuzetno odgovoran i sasvestan student. Kao student na budžetu, on je redovno dolazio na sva predavanja i vežbe i uspešno je položio sve kolokvijume - rekla je profesorka Marković.

Informer

 Kartica dobrovoljnog davaoca krvi

Njegova saradnja sa kolegama uvek je donosila sjajne rezultate i odlične ocene. Prvu godinu upisao je na budžetu, što dokazuje da je bio dobar đak još u srednjoj školi. Na prvoj godini položio je šest od devet ispita sa solidnom prosečnom ocenom, što je bilo sasvim dovoljno da i drugu godinu
upiše na budžet.

U razgovoru sa PR-om fakulteta, profesorkom Tamarom Matić, otkrili smo da će Nikola imati problema što se tiče studija tokom druge godine.

- On na žalost neće biti u mogućnosti da ostale ispite polaže sada u predviđenim rokovima kako bi stekao uslov za upis u narednu godinu, a samim tim je sigurno da će izgubiti svoje mesto na budžetu" - kaže profesorka Matić.

Informer

Studentska knjižica Nikole Nedeljkovića

Pravo na zamrzavanje godine imaju samo trudnice i studenti koji služe vojni rok. To znači da će Nikola Nedeljković izgubiti budžetsko mesto koje je uspeo da izbori zahvaljujući svom radu.

Sa druge strane, i kolege i profesori raspoloženi su da mu izađu u susret i pomognu mu čim se vrati. Načina je nekoliko: od mogućnosti polaganja ispita vanredno, preko eventualnih besplatnih udžbenika, do smanjenja školarine.

Studenti i profesori "Beogradske poslovne škole" imaju samo reči hvale za svog kolegu i nadaju se da će im se on što pre vratiti.