Autor: T. Đurković

03.11.2022.

16:00

Foto: Informer

TV

NEMA VIŠE ŠVERCOVANJA U GRADSKOM PREVOZU! Evo šta misle Beograđani o najavljenim novinama!

Plan je da u buduće svi putnici, za ulazak u vozilo koriste isključivo prednja vrata. Druga novina odnosiće se na plaćanje karata. U svakom autobusu u buduće stajaće po jedan kontrolor kako bi se obezbedili da u vozilu nema putnika bez karata. Pitali smo Beograđane šta misle o tome.

- Nije to loše. Ja uvek uđem rađe na prednja vrata. Prosto neka se neki red napravi. Nije to loše - rekla nam je Beograđanka Jovana Stojić.

-Što se tiče kontrole u autobusu srećno im bilo. Što se tiče prednjih vrata, mislim da se ta osoba dugo nije vozila prevozom i da ne zna koliko vremena bi to trajalo. Veća šteta nego korst. Već čekamo predugo, a čekanje da svi uđu na prednja vrata je potpuno besmisleno - rekla nam je sugrađanka Zorica Nešić.

Informer

 

 

-Ništa ne mislim. Kada je u pitanju ova vlast, šta mogu da kažem... Ništa ne funkcioniše. To je činjenica jedna tužna za sve nas. Nadam se da će uspeti. Možda bi bilo dobro, ali ne verujem - rekao nam je Vasilije Ivanović.

Informer

- Ja nemam ništa protiv. Videla sam kako je to u svetu. Postoji neki protokol: ulazak na prednja vrata, na zadnja se izlazi. Neki red treba da se ispoštuje. Nemam ništa protiv. Neka sve napreduje - rekla nam je sugrađanka Radmila Satarić.

Mišljenja građana su podeljena. Ostaje da vidimo kada će nove mere stupiti na snagu i koji su ostali detalji koje gradonačelnik planira da sprovede u cilju poboljšanja gradskog saobraćaja u prestonici.