13.08.2023.

09:00

Foto: shutterstock/Informer/promo

TV

Peconi me je vratio na "Happy"! Jovana Jeremić o počecima: Brzo sam napredovala zahvaljujući Mariću!

Jovana se dotakla svojih početaka i otkrila kako je dobila svoj prvi posao na televiziji. 

Kako je oduvek bila prodorna i sve što zamisli morala je da ostvari, bez blama je jednog dana direktno došla do urednika "Happy" televizije Milomira Marića.

Pozvala ga je i zatražila posao. 

Od jednog druga sam dobila Marićev telefon i pozvala sam ga. Marić je tada bio u nekoj žurbi, u gužvi, nije me ni saslušao kako treba, bio je poprilično neljubazan, ali mi je rekao da ga zovem sutra u podne... Bila sam ljuta, uvređena, nisam htela da ga zovem, a onda je sutradan posle podne on pozvao mene i pitao što se ne javljam kad smo se dogovorili da se čujemo... Počela sam tamo da radim i brzo sam napredovala - prepričava Jeremićeva i naglašava da je na TV Hepi brzo napredovala.

Informer

 

Jovana je nakon Hepija prešla na RTS gde je imala jako loše iskustvo kada je Tijanić preminuo, pa je odlučila da se vrati u svoju prvu medijsku kuću i zamolila vlasnika Peconija da je ponovo uključi u program. 

Šta je sve Jovana Jeremić otkrila u velikom intervjuu koji će biti emitovan na Informer TV u emisiji 'Podkast' pogledajte u nedelju, 13. avgusta, od 16 časova.