27.08.2023.

18:42

Foto: Pedja Milosavljević

TV

Dačić na koga niste navikli! Ministar u Informer podkastu: Imam potvrdu na papiru da sam sladak! (VIDEO)

 

Dačić u našem podkastu nije bio onaj Dačić na koga ste navikli, jer je govorio o svemu, a najmanje o politici. On je otkrio sve o svom detinjstvu, odrastanju i životu, kao i o svojim životnim željama.

Dačić je progovorio o mnogim nepoznatim detaljima o sebi, ali i svom zdravstvenom stanju, kao i da su roditelji želeli da mu daju ime Novak jer je rođen na Novu godinu.

- Imam povišen šećer i potvrdu na papiru da sam sladak, ali, pored toga, i srce mi preskače - rekao je Dačić i objasnio:

- Nikad nisam bio pijan, ja mogu da budem veseo i bez toga. To što pevam gostima ljudi misle da je zafrkancija, ali to je jako teško, ali ne smetaju mi šaljivi klipovi na moj račun, smeta mi kad neko laže - napomenuo je Dačić.

Ministar spoljnih poslova se u podkastu prisetio i svojih svakodnevnih rutina i navika, ali i neminovnih životnih rastanaka.

- Molim se Bogu svako veče pred spavanje. Otac mi je umro, majka mi je stara, dolazi vreme da nemam kome da telefoniram - ističe on.

Dačić je pred Informerovim ekranom ogolio dušu, pa je otkrio koliko dnevno spava, šta mu je najveća želja, da li je ljutite prirode i koji narod, po njegovom mišljenju, uopšte nema smisao za humor.