Autor: Informer.rs

06.09.2023.

21:09

Foto: Peđa Milosavljević

TV

(VIDEO) Prognoze su bile najcrnje moguće: Da nije bilo lekara iz Narodnog fronta, ostala bih na operacionom stolu!

Ovako bivša državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović opisuje borbu sa najtežom bolešću koja joj je dijagnostifikovana u novembru prošle godine.

Gostujući u podkastu Informer televizije, Hrkalovićeva je objasnila da su prvobitne prognoze bile najcrnje moguće.

Informer

 

- Moje zdravlje je krhko od malih nogu, moji roditelji su imali muku sa mnom. To sve moja glava napravi. Ja sam čovek koji ćuti, trpi i sve se to psihosomatski odrazi na zdravlje. Davali su mi najcrnje moguće prognoze, prvo su mislili da je Milerov tumor, mešavina sarkoma i adeno karcinoma, kasnije se ispostavilo da je samo adeno karcinom, nastao prekomernim lučenjem estrogena zbog stresa - navela je Hrkalovićeva u emotivnoj ispovesti gostujući na Informer televiziji.

Prema njenim rečima, samo zahvaljujući Dejanu Dimitrijeviću i Draganu Jeremiću, vrhunskim stručnjacima iz Narodnog fronta, nije ostala na operacionom stolu već je uspela da pobedi opaku bolest.

- Sedam sati su se borili za moj život. Pošto imam slabe krvne sudove, koji ne mogu da podnesu operacije, a ova operacija je bila hitna i visokog rizika, morala je da se uradi po svaku cenu. Pošto je rak otkriven u minut do 12. Pukla mi je vena u stomaku, to se ne preživljava i svi su mi rekli "idi u crkvu, zapali sveću" - navodi naša sagovornica, dodajući da će pomenutim lekarima biti večno zahvalna.

- Da nije bilo njih ja ne bih bila sa vama - ističe Hrkalovićeva.

Informer

Hrkalovićeva je u Informerovom podkastu govorila i o drugim temama, odrastanju, detinjstvu, MUP i BIA, navijanju za Partizan, opoziciji i medijima, Veljku Belivuku, Aleksandru Stankoviću i brojnim drugim temama.

Izdvojili smo najinteresantnije detalje iz intervjua koji u celosti možete pogledati u video snimku na početku teksta.

***

O Malom Senti i Dušanu Mitiću

- Milenković i Mitić više nisu policajci, oni su korumpirani opozicioni političari. Senta Milenković štiti dilere od Beograda do Novog Pazara i od toga uzima procenat. Dušan Mišić štiti jednog od ozbiljnijih dilera heroina.

O Veljku Belivuku 

- Koliko ja prezirem Belivuka, toliko on prezire mene. 

O Partizanu

- Svaki pravi grobar zna da je predsednik Aleksandar Vučić najviše pomogao Partizanu. Radujem se danu kada će moja noga ponovo moći da kroči na južnu tribinu.

O Opoziciji

- Opozicionari se takmiče između sebe ko će biti veći izdajnik i veći lopov.

O napadima tajkunskim medija

- Linčuju me kao kriminalca, a odlikovali su me američka DEA i FBI.

O ljubavi

- Ja i ljubavne veze?! To je najteže pitanje koje ste mogli da mi postavite.

Ko može da osvoji Dijanu Hrkalović?

- Može da me osvoji samo neko ko ima mnogo jaku energiju.