Autor: Informer.rs

22.09.2023.

00:44

Foto: Informer

TV

Stamenković: U Partizanu su se "prali" preko mene!

Iskusni čuvar mreže je govorio o tome kako su ga pre mnogo godina dočekali u Zagrebu, a osvrnuo se i na sukob sa fudbalerima Partizana dok je nosio dres azerbejdžanskog Nefčija.

- Sve je bilo dobro do 70. minuta tog meča u Humskoj, a onda je sa "juga" krenulo skandiranje "uprava napolje"! Stvorila se negativna atmosfera i po završetku utakmice nekoliko igrača Partizana i članova stručnog štaba je nasrnulo na mene! U tom trenutku se zaboravilo i "uprava napolje" i bilo kakav loš potez njihovih čelnika u prelaznom roku i Stamenković je postao glavni krivac - prisetio se golman incidenta sa Vladimirom Stojkovićem i Aleksandrom Mitrovićem.

Informer

 

Rođeni Leskovčanin je dodao i da bi voleo da se sretne sa bivšim golmanom i napadačem crno-belih i da je uveren da bi susret bio srdačan.

Stamenković koji i u četvrtoj deceniji života brani izvanredno u našem podkastu je pričao i o druženju sa Lionelom Mesijem na Olimpijskim igrama, životnoj saputnici Silviji Nedeljković, koja je zbog njega napustila muzičku scenu i istakao činjenicu da, kada su svi išli u kladionicu, on je posećivao crkvu.

Šta nam je još nekadašnji član Dubočice, kragujevačkog Radničkog, Napretka, Kerkire, Sabaha i Aktobea otkrio pogledajte u Informerovom podkastu, koji je u video prilogu.