Autor: Informer.rs

11.10.2023.

10:38

Foto: Informer

TV

Sekta "Kosti i lobanja" želi da vlada svetom! Gospodari novog svetskog poretka vuku konce, sektolog Mijaljević otkrio kako su došli u Srbiju (VIDEO)

Sa bogatim iskustvom više od 30 godina provedenih u borbi protiv sekti na teritoriji Srbije, on je ekskluzivno otkrio više slučajeva u koje je bio uključen i koji su pretili uništenjem neke porodice ili deteta.

Na početku svog uzbudljivog svedočenja, Mijaljević je naveo kako je nehotično vežbajući istočnjačke veštine borenja, stupio u kontakt sa filozofijom Zen budizma, koja je prema njegovim rečima našem društvu nanela i nanosi veliku štetu, što je dokazao objašnjavajući momenat "bezumnosti" na kojem su insistirali instruktori sa istoka.

Uz konstataciju da su istočnjačke veštine borenja svojevrsni Trojanski konj za ulazak sekti u Srbiju, Mijaljević je potvrdio da su "devedesete" bile povoljno tlo za razvoj sekti u našem društvu, te da smo u tom periodu imali preko 400 registrovanih sektnih organizacija i 600 političkih partija.  

- Početkom 90-tih godina kod nas su došle najmoćnije sekte. Njihov interes je moć i novac, to su elitističke organizacije satanističkog tipa.

Među njima najmoćniji su "gospodari novog svetskog poretka" članovi sekte "Kosti i lobanja"- otkrio je Mijaljević dodajući da su oni iz Amerike prvo došli u Evropu, pa onda i kod nas u Srbiju.