24.10.2023.

09:15

Foto: Informer

TV

Obavezno pogledajte Informer podkast! Bulatović: Mene nisu samo tukli, silovali su me zbog Slobine lutke (VIDEO)

Bulatović je otvoreno govorio o svom crnogorskom poreklu i o tome kako su njegovi preci stradali u Drugom svetskom ratu.

- Moj deda je bio četnički vojvoda, zbog toga su mnogi Bulatovići završili u "pasjim grobljima" - rekao je on i naglasio da je zbog toga od malih nogu imao otpor prema komunističkoj vlasti:

- Nikad nisam hteo da stavim petokraku na pionirsku kapu, lagao sam učitelja da su mi je ukrali.
Gost našeg podkasta pričao je bez ustručavanja i o stradanju koje je preživeo zbog učešća na protestima koalicije Zajedno 1996/97. godine, kad je uhapšen zbog lutke sa likom tadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića u zatvorskom odelu.

- Mislio sam da ću biti ubijen zbog lutke sa likom Slobodana Miloševića. Nisu mene samo tukli, mene su i silovali u policiji - nabili su mi pendrek u anus - otkrio je Bulatović.

Govoreći do najsitnijih detalja o torturi kojoj je bio podvrgnut u zatvoru, Bulatović je istakao da mu je mnogo značila podrška pokojnih crkvenih velikodostojnika, patrijarha Pavla i mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

- Patrijarh Pavle mi je pisao nekoliko puta, a mitropolit Amfilohije me je posetio dok sam ležao u samici i molio me da izdržim - kazao je Bulatović.

Šta je rekao o svom trenutnom političkom angažmanu, o saradnji sa Draganom Đilasom, o podršci predsedniku Aleksandru Vučiću, ali i o onima koji ga vređaju na društvenim mrežama, pogledajte večeras u 22:30 samo na Informer televiziji.