25.10.2023.

09:00

Foto: Zoran Sinko

TV

Ne propustite! Đukić Dejanović ogolila dušu u podkastu: Progovorila o susretu sa Putinom, prvom braku, ali i o najvećoj traumi! (VIDEO)

Slavica Đukić Dejanović, na kakvu niste navikli, govrila je o svom detinjstvu, školovanju, studentskim danima, ali i otkrila koji su za nju dani bili najteži. 

- Iz Rače smo se preselili u Kragujevac, i mama i tata su radili, ali su mnogo vremena provodili sa mnom. Nedeljom se znalo da idemo u dečiji vrtić, a to je bilo jedno od kultnih mesta u Kragujevcu. Odlazili bismo i kod bake i deke, roditelja mog tate, na ručak ponekad, ali meni je bilo mnogo interesantnije da budem u tom parkiću i da na toboganima i ljuljaškama tražim svoje drugare i maštam. 

Govoreći o svojoj karijeri, Đukić Dejanović je rekla da je već u gimnazijskim danima znala da će biti psihijatar, ali njeni roditelji su želeli da ona postane profesor jezika i ima laganiji život. 

- Kada sam došla u Beograd strašno sam patila što sam se odvojila od prijatelja i roditelja. Kad god sam se iz Kragujevca vraćala za Beograd, pola puta plačem, ali jako sam ponosna što sam lekar. 
Ministarka je pred našim kamerama otvorila dušu u potpunosti, te je progovorila i o svojim prvim ljubavima, susretu sa Vladimirom Putinom, prvom braku, razvodu, drugom suprugu, kao i o tome kako se njen sin izborio sa opakom bolešću. 

A o tome kako je postala predsednik Skupštine, šta joj je najveća trauma u životu, koje joj je priznanje u karijeri najdraže i na koje pitanje je naša sagovornica zaplakala, saznajte u Informer podkastu večeras, tačno u 23:30.