27.10.2023.

10:00

Foto: Masha Bandjur

TV

Ovo ne smete da propustite! Nenad Čanak u podkastu: Ja sam smislio slogan "Zapuši nos, glasaj za DOS", jer sam jasno video šta je sve bilo unutra

Ni ovog puta Čanak nije propustio priliku da kaže "da je Kosovo za njega nezavisna država", da oštro napadne Srpsku pravoslavnu crkvu, ali je dodao da to čini "zato što voli Srbiju"?!?

Govorio je otvoreno i o svom poreklu, roditeljima, o prvim igračkama, ali i o tome zašto je napustio kuću kad mu je otac preminuo.

Gost Informerovog podkasta ispričao je da je svirajući po kafanama shvatio da postoje nevidljivi ljudi, ali i kakav to dar muzičar stekne zabavljajući goste:

- Kad neko uđe u kafanu, tačno znam da li je tu prvi put ili dolazi redovno, da li je alkoholičar, da li će da daje pare muzici, da li je došao sa ženom ili sa ljubavnicom.

Čanak je tokom razgovora priznao da je, dok se aktivno bavio politikom, bio naivan, jer je verovao da će 5. oktobar, osim što je bio odbrana izbornog rezultata, biti i odbrana sistema vrednosti za koji se borio.

- Ja sam smislio slogan: "Zapuši nos, glasaj za DOS" jer sam video šta je unutra - rekao je Čanak.

On je do detalja objasnio zašto je pristao da bude Informerov gost, ali i zašto ga tajkunski mediji ne zovu da gostuje kod njih.

Šta je još Nenad Čanak rekao u podkastu, pogledajte večeras u 22.30 samo na televiziji Informer.