15.12.2023.

13:47

Foto: Informer

TV

Najveća ispovest muzičke zvezde! Karleuša ogolila dušu: Uhvatila sam oca sa ljubavnicom; Smestili su mi aferu tokom braka sa Karićem, Bojan je pokupio stvari i otišao iz stana (VIDEO)

Bez ustezanja, Jelena je tokom razovora u Informerovom podkastu koji će se emitovati u subotu u 13h, ekskluzivno govorila o raspadu braka sa Bojanom Karićem, strahu koji ju je obuzeo u tom periodu, te o uslovima pod kojim se razvela.

- Nakon venčanja na vrata nam je došao muškarac i rekao Bojanu da je u vezi sa mnom. Spavala sam u tom trenutku, a Bojan mi kaže:

- Jelena, došao je čovek na vrata i kaže da je sa tobom u vezi, da želiš da se razvezdeš od mene i da mu rodiš decu, hajde ustani da vidimo o čemu je reč! Obuzeo me je strah. Pokušala sam da objasnim Bojanu da je to namešteno, ali sam videla da mu se skupilo sve ono što su mu pričali o meni. Spakovao je svoje stvari i izašao iz stana, nije ga bilo nekoliko dana. To me je jako naljutilo, nije mi verovao. Spakovala sam stvari, izašla iz stana i otišla kod majke. Pozvala sam Bojanovu majku Slavicu i rekla da mi advokat pošalje papir na kome će pisati sporazumni razvod. Ništa nisam tražila - prisetila se Karleuša. 

 
$bp("Brid_02637338", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1504801"});

Jelenini roditelji razveli su se još dok je ona bila devojčica, a muzička zvezda sada je otkrila da je upravo ona kumovala da donesu ovakvu odluku. 

- Oca pamtim kao velkog ženskaroša. Oni su se razveli kada sam ga uhvatila u prevari i rekla mami. Imala sam šest godina, uhvatila sam ga na Adi. Petljao je nešto sa tom devojkom, a meni se to nije svidelo. Tata je bio švaler - objasnila je Karleuša, a prisetila se i dečaka iz škole koji ju je zastrašivao bombom.

- Dečak je svakog dana donosio bombu u školu. Jurio je sa tom bombom samo devojčice koje su bile njegove simpatije. Uvek sam bila simpatija problematičnih dečaka, tako da je uglavnom jurio mene. 

 
$bp("Brid_02642418", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1505305"});

Sa svega šesnaest godina Jelena je snimila prvi album, a tokom gostovanja na Informer televiziji otkrila je zbog čega nije završila srednju školu. 

- Divna me je na moje insistiranje ispisala iz gimnazije. Kod Minimaksa sam rekla da je direktor skot. Direktor je zbog toga imao infarkt. Svašta se dešavalo u tamo. Arkan je Minimaksu zbog emisije u kojoj sam gostovala udario šamar, njegov sin je to poricao kasnije, ali znam da je to istina. 

Mnoge pitkanterije iz života muzičke zvezde poslušajte u subotu u Informerovom podkastu koji će se emitovati od 13h.