Autor: Informer.rs

17.10.2024.

09:59

Foto: Foto: Tanja Andric, Aleksandar Jovanović Cile

TV

Povratak Trampa na vlast predstavlja najveću pretnju svetskoj katastrofi! Da li su upozorenja iz Moskve samo politički trik? (VIDEO)

Lukić navodi da, po prvi put u istoriji, nije svejedno ko će biti predsednik Sjedinjenih Američkih Država.

- Povratak Trampa na vlast je najveća pretnja ratu i svetskoj katastrofi. Ako on pobedi, mislim da će se izbeći opasnost od svetske katastrofe. Druga strana može da kandiduje bilo koga drugog. Kampanja je sada u jeku. Vrlo smo blizu tih izbora. Ako dođe Tramp, onda će američka politika da bude drugačija nego što je sad. Mislim da po prvi put nije svejedno ko će biti predsednik. Tramp je čovek koji je trgovac i čovek mira. Velike države imaju svoje strategije razvoja. Međutim, postoji jedna velika opasnost kada se takve strategije donesu, a pojavi se nešto nepredviđeno, onda može da se doživi sudbina Titanika - ističe analitičar.

Informer

Danka Nešović

Nešović poručuje da, nezavisno od toga ko odnese pobedu na izborima, Amerika neće menjati svoju strategiju i ciljeve.

- Koga god je Putin podržavao, taj je pobedio na američkim izborima. Ovo upozorenje može da bude ozbiljno, ali i politički trik. Ja lično mislim da u ovom izboru pobedu će odneti Kamala. Unutrašnji neprijatelj vam je uvek opasniji od spoljašnjeg. Ko god da pobedi, Amerika neće odstupati od svog cilja. Oni ne biraju sredstva da dođu do vlasti - kaže ona.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: