02.06.2015.

20:00

Foto:

Vesti

ŽUTI BUJKE KRIJE PLAN Sve mu stalo na 5 strana!


Bujošević je, kažu oni koji su imali uvid u njegov "elaborat", umesto standardnog 12 koristio font 14, što znači da ceo njegov plan rada ima svega oko 900 reči!?

Bujošević bi, izgleda, prošao na konkursu sve i da je poslao samo zaglavlje s imenom i prezimenom
Izvor Informera

- Kad se zna da su neki kandidati predali veoma ozbiljne planove rada na više stotina strana, jasno je da je Bujoševićev izbor bio unapred planiran i namešten u nekim centrima moći. On bi, izgleda, prošao sve i da je poslao samo zaglavlje s imenom i prezimenom - ističe naš sagovornik sa RTS.

Zvanično, juče niko u RTS nije želeo ovo da komentariše, dok Bujošević nije odgovarao na pozive. Jedan od kandidata na konkursu za direktora RTS Saša Mirković kaže da je izbor Tijanićevog naslednika bio "veoma čudan".

- Trebalo bi insistirati da članovi UO RTS objasne kriterijume na osnovu kojih su izabrali direktora - apeluje Mirković.

Dragan Bujošević, koji će funkciju direktora RTS preuzeti u petak 5. juna, i dalje odbija da objavi svoj plan rada, a ni RTS neće da ga stavi na uvid javnosti. Informer je tražio od poverenika za informacije Rodoljuba Šabića da naloži Javnom servisu da objavi Bujoševićev "elaborat".

Javnost u Srbiji, po zakonu, ima pravo da zna šta i kako planira da radi novi direktor RTS.

 

Tagovi: