12.08.2015.

18:34

Foto:

Vesti

STEFANOVIĆ: Vodotokovi u Osečini moraju biti regulisani

Ne prođu ni dve godine, a da Osečina ne bude poplavljena. Naš cilj je da regulišemo vodotokove i da više ne budete ugroženi poplavama. Da ljudi više ne razmišljaju da li će izgubiti imovinu, da li će im kuće biti poplavljene, automobili, ili naneta neka druga šteta - rekao je Stefanović na tribini "Bezbednost građana“ u Osečini.

Govoreći o stanju bezbednosti u Osečini, Stefanović je rekao da je to jedna od najbezbednijih opština u Srbiji i ukazao da u zemlji u kojoj nema stabilnosti, nema ni investicija, a time ni novih radnih mesta, većih plata, boljeg standarda. 

- Srbija je u odnosu na neke zemlje u regionu uspela da osigura stabilnost. Nas ne potresaju teroristički napadi, a dejstvom naših bezbednosnih struktura, pre svega policije, uspeli smo da sprečimo prelivanje kriza iz regiona na naše tlo - naveo je Stefanović ističući da je Srbija dobrom politikom predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića uspela da postigne da bude međunarodno priznata kao zemlja koja je krenula u reforme. 

Predsednik opštine Osečina Nenad Stevanović ukazao je da je stanje bezbednosti u opštini stabilno i da se iz godine u godinu beleži pad stope kriminala. Tokom posete Osečini, ministar Stefanović obišao je Policijsku stanicu u tom mestu i prisustvovao uručenju ključeva vozila Fiat punto, koji je opština donirala policijskoj stanici, navodi se u saospstenju. 

Tagovi: