26.10.2015.

08:29

Foto:

Vesti

KO SAD LAŽE, DINO?! Evo dokaza da je bosanski pevač zabranio srpsku zastavu na svom koncertu!

U interesu istine odlučili smo da objavimo dopis koji nam je od strane PR i marketing tima Dina Merlina stigao na mail 21. oktobra i u kojem je jasno naznačeno da je na koncert, pored ostalog, zabranjeno unositi zastave!

Informer

I ko sad laže, Edine?!

(VIDEO) KAKO JE SRBIJA SPUSTILA GLAVU! Evo šta je napisala novinarka Informera koju zbog srpske zastave nisu pustili na koncert Dina Merlina!

(VIDEO) EVO DOKAZA! Srpska trobojka ne može u Arenu dok je u njoj Dino Merlin!

ZABRANIO SRPSKU TROBOJKU: DINO SMRADINO pljuješ po Srbima, a odnećeš iz Srbije 600.000 evra!

Na provokaciju bosanskog pevača saopštenjem je reagovao i Policijski sindikat Srbije, a predsednik sindikata za Informer kaže da je reč o skandaloznom ugrožavanju prava!

Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije, smatra da niko ni u jednoj državi na svetu ne može nekome da zabrani nošenje državnih obeležja na nekoj manifestaciji.

Informer

- Ja ako hoću mogu tri hiljade zastava da ogrnem i da idem na taj koncert. Ko je ta osoba koja može nekome da zabrani nošenje zastave? Zamislite da u sopstvenoj državi ne možete da nosite svoju zastavu. Pa to je skandal! To je ugrožavanje prava, skrnavljenje obeležja, nazovite to kako hoćete. Ovakvim postupcima mi poništavamo sopstvenu državu i to je za svaku osudu - objašnjava Mijailović, i dodaje da bi čitavo društvo trebalo da reaguje na ovakve provokacije.

- Takvim pevačima više ne treba dozvoljavati da nastupaju ovde i kraj. Žao mi je i tih momaka iz obezbeđenja, ali nemam razumevanja za nekoga ko za hiljadu dinara dnevnice izdaje sopstvenu domovinu. Zapamtite, ne postoji nijedna institucija u zemlji, a ne neko privatno lice koje će zabraniti nekom da u svojoj zemlji, u svom gradu, u svojoj Areni, nosi srpsku trobojku - kaže Mijailović.

Tagovi: