01.11.2015.

11:03

Foto:

Vesti

INFORMER.RS ISPRED RUSKE AMBASADE Gde ste braćo Srbi?! Niko ni da zapali sveću za stradale u avionu!

Informer

Novinari Informera.rs su juče i danas nekoliko puta obišli ambasadu Rusuje u Beogradu. Tu nije bilo ni naznake da se dogodila jeziva tragedija i da naš narod saoseća sa bratskom Rusijom! 

Iako je uobičajeno u ovakvim situacijama da se ispred ambasada pale sveće u znak žaljenja za izgubljenim životima, Srbi su izgleda postali imuni na tuđe nesreće.

Informer

U pojedinim situacijama prethodnih godina je i gubitak jednog života bio dovoljan da napravimo kilometarske kolone kako bi izrazili žaljenje, zapalili sveće, bilo je i suza... 

Ovog puta - ništa! Nesreća u kojoj su poginule 224 osobe, među kojima je i 17-oro dece, nije nas naterala da na ovaj način odamo počast žrtvama.

Informer.rs je jutros prvi paljenjem sveća ispred amasade izrazio žaljenje za Rusima koji su nastradili u povratku sa odmora iz egipatskog letovališta Šarm el Šeik.

Informer

Možda će prve upaljene sveće i cveće ispred amasade Rusije podstaći i druge koje je potresla ova nesreća da u toku dana izdvoje vremena i na simboličan način izraze saučešće ruskom narodu.

Čak i su i Ukrajinci u Kijevu i pored velikih tenzija između njihove zemlje i Rusije, rešili da odaju poštu poginulima...

(VIDEO) UKRAJINCI ŽALE ZBOG TRAGEDIJE Građani Kijeva palili sveće za poginule Ruse

(FOTO/VIDEO) TRAGEDIJA RUSKOG AVIONA: Od maja 2014. nije bio na tehničkom pregledu!

(FOTO) PAD RUSKOG AVIONA: Tela nastradalih letela osam kilometara od mesta nesreće

(VIDEO) MOŽDA IMA PREŽIVELIH U SRUŠENOM RUSKOM AVIONU! Spasilački timovi čuli glasove putnika?!

 

Tagovi: