21.02.2016.

08:56

Foto:

Vesti

PRAVA ISTINA O POREKLU NAŠEG NARODA: Evo sa kim Srbi dele najviše genetskog materijala!

U njegovom postu genetska mapa Evrope, rađena prema raspodeli haplogrupa detaljno pokazuje da je pretpostavka pogrešna jer su srpski i turski geni veoma različiti. Post prenosimo u celosti: 

- Čuveni mit "mi smo svi crni, to nam je od 500 godina pod Turcima", zapravo nema veze sa životom. Srpski i Turski geni su veoma različiti. 

- Naše "crnilo" potiče zapravo od starosedeoca Balkana (Tračani, Iliri, Dačani...) sa kojima su se izmešali Sloveni koji su se doselili. 

- Srbi imaju veoma malo "Slovenskih" gena (R-M458, koji se smatraju tipično Slovenskim genima kod nas su zastupljeni maksimalno 12 odsto) 

LUKSUZNI BROD ZA KRSTARENJE! Nećete verovati ko upravlja ovim ČUDOM!

- Ono što se najverovatnije desilo jeste da su "crni" starosedeoci Balkana poprimili jezik došljaka, Slovena koji su njima bili nekakva "elita". Sloveni su dominirali kulturološki, a Tračani i Iliri genetski jer su bili brojniji. 

- Priroda ne zna za Srbe, Hrvate, Bošnjake, Albance... svi balkanski narodi su poprilično slični, kao recimo Norvežani i Šveđani. Naše razlike su isključivo kulturološke.

- Zapravo, cela postavka u kojoj mi uopšte poredimo Srbe sa Turcima, Rusima, Bugarima... je pogrešna. Kompletna paradigma genetike je u potpunoj suprotnosti sa paradigmom "nacija". Svi ljudi su kombinacija različitih grupa gena. Svaki pokušaj dokazivanja ko je Srbin, a ko Hrvat ili Bošnjak uz pomoć genetike, zapravo dovodi do zaključka da ni Srbi ni Hrvati ni Bošnjaci ne postoje - iz tačke gledišta prirode. 

- Makedonci i Srbi imaju najviše istih gena (96 odsto). Osim toga, nama najsličniji su Grci i Mađari. 

JEZIVO Izbeglica u Beču silovao dečaka poreklom iz Srbije​

Evo i liste nekih naroda po genetskoj sličnosti sa Srbima: 

Makedonija 96 odsto 


Grčka 66 odsto 

Mađarska 65 odsto 

Ukrajina 62 odsto 

Rumunija 61 odsto 

Litvanija 57 odsto 

Bugarska 53 odsto 

Poljska 52 odsto 

Italija 51 odsto 

Maroko 48 odsto 

Tunis 43 odsto 

Turska 42 odsto 

Rusija 32 odsto

  Posted by Istok Pavlovic on Saturday, February 20, 2016

 

 

Tagovi: