18.03.2016.

20:11

Foto:

Vesti

(FOTO) SADO-MAZO FRANCUSKI ŠPIJUN: Ko je zapravo glavni urednik KRIK?!

Stevan Dojčinović, urednik KRIK, samozvane novinarske mreže za istraživanje kriminala i korupcije, ne samo da sarađuje sa osuđivanim narko-dilerom Vojislavom Jenićem, o čemu je Informer detaljno pisao, već je i aktivni sadomazohista i saradnik francuske obaveštajne službe!

Informer je došao do fotografija, podataka i svedoka koji dokazuju da je Dojčinović u najmanju ruku sumnjiva osoba kojoj se ne bi smelo bezrezervno verovati.

Pitanja na koja šef KRIK nije želeo da odgovori:

1. Otkad poznajete osuđivanog narko-dilera Vojislava Jenića i kakve informacije vam on daje?

2. U kakvim ste vezama sa francuskim obaveštajcima Loranom Miloom i Patrikom Loberom?

3. Da li ste 26. marta 2015. od Francuza uzeli keš u haustoru blizu Beograđanke?

4. Od kada se i zašto tačno bavite sadomazohističkim kačenjem na kuke?

5. Zašto ste maja 2015. vraćeni sa granice Rusije?

Prilično bolesno

Slike koje objavljujemo, a na kojima se vidi kako Dojčinović učestvuje u sadomazohističkoj seansi, načinjene su pre oko godinu dana u jednoj hali u Pančevu. Izvori Informera koji su nam dostavili ove skandalozne fotografije kažu da Dojčinović tvrdi da je bušenje kože kukama i kačenje o plafon neka vrsta esktremnog sporta!

(FOTO) MAFIJA UDARA NA PORODICU VUČIĆ: Otkrivamo reketaški plan za izazivanje haosa u Srbiji!

- Dojčinović i njegovi prijatelji kažu da je ovo nekakva disciplina koju zovu "suspenzija", nešto između sporta i meditacije... Šta god da je, prilično je bolesno! Kao što vidite na slikama, Stevanu su, pre nego što su ga okačili na čekrk, na više mesta kukama izbušili kožu na podlakticama. I to na živo, bez anestezije! Onda ga podigli uvis i ostavili da neko vreme visi... Oni tako, valjda, doživljavaju neko zadovoljstvo, tvrde da kačenjem kukama o plafon doživljavaju prosvetljenje!?! - objašnjava naš sagovornik.

Informer

Kako saznajemo, urednik KRIK na ovakvim sadomazohističkim seansama učestvuje još od 2010. godine, kada je to prvi put probao na skupu sadomazohista u Rijeci u Hrvatskoj. Devojka s kojom se zabavljao slikala ga je i fotke postavila na društvene mreže!

(VIDEO) ODGOVOR INFORMERA: POZIV NUNS na bojkot je ČIST FAŠIZAM!

- Stevan je zbog toga poludeo od besa! Pretio joj je i tražio da sve slike odmah skine sa neta, jer bi njihovo objavljivanje moglo da mu uništi novinarsku karijeru - otkriva izvor Informera, inače jedan od dugogodišnjih najbližih saradnika urednika KRIK.

No, sadomazohizam nije jedini problem Stevana Dojčinovića. Ono što ga kao nezavisnog i istraživačkog novinara definitivno kompromituje jeste podatak da je u višegodišnjem kontaktu sa francuskim obaveštajcima u Srbiji!

Informer

Dojčinović je, kako saznajemo, početkom 2011. preko prijatelja, dopisnika francuske novinske agencije AFP stupio u kontakt sa zvaničnim predstavnikom francuske tajne službe DSGE u Beogradu Loranom Miloom.

- Stevan Dojčinović je Milou na konspirativnim sastancima davao podatke o političko-bezbednosnoj situaciji u Srbiji, ali i o navodnim vezama srpskih političara i tajkuna sa Darkom Šarićem i njegovim kriminalnim klanom. Milo je, s druge strane, Dojčinoviću davao poverljive informacije o srpskim i crnogorskim političarima i biznismenima. Konkretno, Milo je Dojčinoviću dostavio podatke o navodno sumnjivim poslovima Ivice Tončeva i Miroslava Miškovića, koje je on kasnije koristio u svojim tekstovima - prenosi naš sagovornik.

Informer

Po isteku mandata Lorana Miloa, Dojčinović je preuzeo operativnu vezu sa novim predstavnikom DSGE u Srbiji Patrikom Roberom, s kojim je razmenjivao informacije o Stanku Subotiću Canetu, ali i angažmanu Dominika Stros-Kana kao ekonomskog savetnika premijera Vučića.

- Ovaj francuski obaveštajac je Dojčinoviću čak dao i skremblovani mobilni telefon koji treba da koristi u slučaju da se nađe u opasnoj situaciji! - otkriva izvor Informera, bliski saradnik urednika KRIK.

Uzimao i keš

Sagovornik našeg lista čak tvrdi da mu je Dojčinović u vreme osnivanja mreže KRIK rekao da je dogovorio da dobije izvesnu količinu keša od Francuza kojom bi finansirao troškove rada svoje organizacije.

ISTINA O 'ISTRAŽIVAČKOM' NOVINARSTVU: Ovaj osuđivani NARKO-DILER uređuje tzv. nezavisne medije!

- Rekao mi je da iz nekog proceduralnog razloga pare ne može da dobije preko računa, već će ga dobiti mimo bilo kakve procedure u gotovini. Keš je Dojčinović preuzeo 26. marta 2015. godine. Sa Francuzima se našao u jednom restoranu kod Beograđanke, ali pošto im je konobar iz nekog razloga bio sumnjiv, primopredaja je izvršena u haustoru blizu tog restorana - precizira naš sagovornik.

Urednik KRIK Stevan Dojčinović nije juče hteo da odgovori na naša pitanja. Samo nam je poručio da će nas tužiti.
 

P.S. NE PROPUSTITE! SUTRA: Zašto je Dojčinoviću zabranjen ulazak u Rusiju...

Tagovi: