30.05.2016.

16:20

Foto:

Vesti

NEĆE BITI PROBLEMA TOKOM LETA Petnica dobila dva miliona dinara za nesmetan rad

Mladi su budućnost naše zemlje i MK Grupa uvek prepoznaje značaj ulaganja u njih, posebno ako se radi o najboljim umovima Srbije koji će nam pomoći u rešavanju problema u oblastima kojima se bavimo - rekao je vlasnik MK grupe Miodrag Kostić.

On je dodao da je Petnica od nacionalnog značaja u oblasti razvoja ljudskog potencijala, kvalitetnog kadra na polju nauke i tehnologije i dodao da se nada da će se i ostale kompanije prepoznati njen značaj i podržati dalji rad centra.

REŠENI PROBLEMI Petnica nastavila rad!

Kompanija MK Group donirala je sredstva koja pokrivaju blok letnjih naučnih kampova u ovoj godini, kako bi naši mladi talentovani učenici mogli da se nesmetano usavršavaju i ostvaruju odlične rezultate i u budućnosti.

- Nadamo se da će ovo biti podsticaj i drugim pojedincima i kompanijama u Srbiji da podrže dobre ideje i programe koje pokrećemo kako bi Petnica zadržala svoju nezavisnu poziciju, koja jedino garantuje slobodu implementacije najboljih ideja - rekao je direktor Petnice Vigor Majić.

PETNICA PRED GAŠENJEM: Obustavljeni svi naučni programi!

Istraživacka stanica Petnica je najveći centar ovoga tipa u čitavoj južnoj i jugoistočnoj Evropi, a kroz različite programe i kurseve godišnje prođe oko 3.000 mladih. 

Tagovi: