03.06.2016.

07:33

Foto:

Vesti

POČINJE SEZONA! Od večeras kreću dodatni vozovi iz Subotice i Beograda za Bar

 

Voz "Lovćen", koji iz Beograda polazi u 20:10 časova a iz Bara za Beograd u 19:00 časova, u sastavu će imati kola sa sedištima, kola za spavanje, kola za prevoz praćenih automobila, kao i kola iz sastava "Plavog voza" (spavaća kola i salon kola), saopštio je "Srbija Voz".

Salon kola iz sastava "Plavi voz" iz Beograda će saobraćati sredom i petkom, a iz Bara četvrtkom i subotom, dok će spavaća kola iz sastava "Plavi voz" saobraćati svakodnevno u periodu trajanja letnje sezone.

Cena karte od Beograda do Bara u jednom smeru za odrasle iznosi 31,8 evra za prvi razred i 21 evro za drugi razred, dok je cena povratne karte 57,6 evra za prvi razred i 42 evra za drugi razred. 

Za decu do šest godina starosti se ne plaća karta ukoliko se ne zahteva mesto, a ukoliko se zahteva mesto, plaća se 50 odsto od cene vozne karte i puna cena sedišta/ležaja. Za decu od šest do 14 godina plaća se 50 odsto cene vozne karte i puna cena sedišta/ležaja.

Međunarodni voz "Panonija" će polaziti iz Subotice u 18:30 sati i, preko Novog Sada (21:32 sati) i Novog Beograda (22:51 sati), po redu vožnje stizati u Bar ujutru u 10:49 sati.

U povratku iz Bara, od 4. juna do 5. septembra, "Panonija" će svakodevno polaziti u 17:00 sati, sa dolaskom u Novi Sad ujutru u 6:02 sati, a u Suboticu u 9:09 sati.

Vozna karta u drugom razredu voza sa rezervacijom sedišta, od Subotice do Bara iznosi 30 evra, a na relaciji Novi Sad - Bar 26,80 evra.

Cene ležaja i postelja na relacijama od Subotice, Novog Sada i Beograda do Bara su nepromenjene i iznose: u kušet kolima šest ili devet evra (šest ili četiri ležaja u kabini).

Cena postelje u turist kabini (kabina sa tri ležaja) je 15 evra, u dubl kabini (dva ležaja) 20 evra, a u singl kabini (jedan ležaj) 45 evra.

Sve cene su izražene u evrima, ali je plaćanje u dinarskoj protivvrednosti

Tagovi: