13.06.2016.

09:36

Foto:

Vesti

PISMO STUDENTKINJE POTRESA SRBIJU: Ja sam Katarina, imam 21 godinu i redak oblik karcinoma...

 

Zdravo svima.

Imam 21 godinu, student sam iz Kruševca. Niste ni svesni koliko treba da se radujete što ste zdravi. Preko noći se život pretvori u pakao. Od obične, normalne i zdrave osobe, postala sam osoba okružena lekovima, bolnicama, lažnim nadama, osoba koja se bori za ono najvrednije - život. Sve se promenilo. Ja ne želim da me žalite.

Ja vas molim da odvojite par minuta i pročitate ovo i da mi pomognete da pobedim u ovoj borbi. Ja ne želim da ostavim ljude koje volim, ja želim da živim. Ja moram da pobedim u ovoj borbi. Zagrlite one koje volite kad možete, recite im da ih volite, u trenu se život sruši. Slavite što ste zdravi jer ste najbogatiji.

Živim u Čitluku kod Kruševca i student sam hemijsko-tehnološkog fakulteta. Pre godinu dana obolela sam od vrlo retkog kancera jetre.

Lekari iz Kruševca, Niša, Beograda nisu mogli da mi pomognu. Jedinu nadu za moje izlečenje dobila sam u privatnoj medicinskoj klinici "ACIBADEM" u Turskoj.

Ali, vreme je moj najveći neprijatelj. Bolovi su mi svakog dana sve jači, mučnine, vrtoglavice... Dane provodim zatvorena u kući ili bolnici, u postelji u kojoj više ne nalazim spokoj. Želim da je napustim... Bojim se da ne zakasnim. Nisam spremna da ostavim ljude koje volim.

Ja želim i hoću da živim... Ja moram da pobedim. Zato molim sve ljude dobre volje da mi svojim malim doprinosom, a velikom ljubavlju pomognu da to i ostvarim.

"Naše malo može biti mnogo za one koje nemaju ni malo" rekao je Duško Radović i zaista je tako.

Unapred hvala svima!

Katarina.

 

Public


 

Tagovi: