09.07.2016.

14:40

Foto:

Vesti

NAJPRLJAVIJA TAJNA FESTIVALA EXIT! "Čistoća" za prva dva dana odnela 54,5 TONA SMEĆA!




U saopštenju se navodi da u sakupljanju otpada na Petrovaradinskoj tvrđavi aktivno učestvuje 80 ljudi koji se raspoređuju od 6,30 sati ujutro i završavaju sa radom pošto kompletna površina bude očišćena, što zavisi od količine smeća, ali nikada pre 13 sati. 

DEJVID GETA: Ovo je najbolji EXIT ikad!
 

Tanjug

"Proces sakupljanja i odvoženja otpada je organizovan tako da u najmanjoj meri ometa građane. Manipulacija i pretovar iz malih kamiona, koji mogu da se kreću po navedenom prostoru, u velike kamione "smećare" realizuje na licu mesta tako da nema zadržavanja i stvaranja dodatne gužve u saobraćaju", kaže se u saopštenju.

 

Tanjug

Iz "Čistoće" naglašavaju da su svi putevi koji vode do Petrovaradinske tvrđave u pojačanom režimu čišćenja u sve tri smene, te da uporedo sa aktivnostima na festivalskom prostoru, to preduzeće svoj rad organizuje na način da je kompletna teritorija Grada Novog Sada očišćena, da su korpe i kontejneri ispražnjeni i da se sve održavano tokom celog dana u tri smene sa organizovanim međusmenama i kompletno raspoloživim ljudskim resursima.

Tagovi: