25.10.2016.

19:25

Foto:

Vesti

ODGOVORAN ZA SMRT MALOG RADENKA OPET RADI: Doktor potura priče da su roditelji dečaka vodili kod nadrilekarke!

Za Bojanićev povratak na posao ne postoje pravne prepreke. U dosadašnjem toku utvrđivanja odgovornosti za smrt malog Radenka u lozničkoj policiji, ortoped je saslušan u svojstvu građanina, a ne osumnjičenog. Na čelu odeljenja ortopedije u Loznici sada je dr Đorđe Vasiljević.

ČUVENI SRPSKI HIRURG O SMRTI MALOG RADENKA: Deca nam umiru jer lekari polažu ispite preko veze!

Iz krugova bliskih Bojaniću poslednjih dana se moglo čuti da je, navodno, policija saznala da su roditelji vodili dečaka kod izvesne nadrilekarke i nameštali mu ruku, i to pre nego što su zatražili lekarsku pomoć. "Novostima" je, međutim, u policiji ta informacija opovrgnuta.

MALI RADENKO BI PREŽIVEO DA SU MU ODSEKLI RUKU?! Dečak iz Loznice umro od gasne gangrene, evo šta piše u otpusnoj listi!

Dr Bojanić i dalje ne želi da govori o tragičnom slučaju. Među lozničkim lekarima s kojima smo razgovarali stav je isti - da je neophodno utvrditi odgovornost za smrt dečaka - ali samo na osnovu nalaza, mišljenja i ocena stručnjaka i državnih organa, a ne utiska javnosti.

Vršilac funkcije Osnovnog javnog tužioca u Loznici Zoran Nestorović, osim što je naložio policiji u Loznici i Beogradu da prikuplja informacije, kako nam je rekao, zatražiće i veštačenje najrelevantnijih stručnjaka i tek tada doneti odluku da li će otvoriti istragu. Još se čeka i na izveštaj sa obdukcije.

ISTRAGA MINISTARSTVA ZDRAVLJA DOKAZALA: Lekari krivi za smrt malog Radenka!

Tagovi: