16.11.2016.

19:11

Foto:

Vesti

OTVARA SE ŠKOLA ZA STARLETE! Srpski sajt nudi obuku devojkama kako da se skidaju pred kamerama i zadovolje klijente!

Verovali ili ne, u Srbiji se u decembru otvara prva prava škola za starlete! Specijalizovani portal www.balkanmiss.net pod parolom "Postani starleta" podučavaće atraktivne devojke kako da se skidaju pred kamerama i kako da zadovolje klijente, a onim najuspešnijim nudi se posao animir-dame, rad na hotlajnu, pa čak i učešće na izborima za mis!

Sve što zainteresovane devojke treba da urade jeste da popune formular na sajtu i pošalju 15 svojih atraktivnih fotografija.

Skidanje za pare

Zaposleni na ovom portalu kažu da se početak rada očekuje već sredinom sledećeg meseca i pozivaju devojke da se što pre prijave da bi dobile brojne pogodnosti.

Šta kažu starlete:

 

Tijana Ajfon: Za starletu moraš da se rodiš

Branko Pantelić

Smatram da treba da se rodiš sa nečim što privlači ljude. Nije dovoljno da kažeš "ja sam starleta" i da sediš kući. Devojke moraju da shvate da nije sve u lepoti. Lepota je dosadna. Najbitniji je seksepil.

Mimi Oro: Ko zna šta se krije iza toga

Cobra

Meni je to smešno i niko ne treba da veruje u te gluposti. Ko zna šta se krije iza toga i ne bih preporučila devojkama da posećuju takve sajtove. Ako sanjaju da postanu misice, modeli ili manekenke, bolje je da potraže kreatorke i stručnjake koji stvarno mogu da im pomognu.

Tamara: Ovo je prikrivena prostitucija

Instagram

Klaberka i učesnica rijalitija Tamara Đurić rekla je za Informer da misli da se iza ovakvih sajtova najčešće krije prostitucija.
- Kada sam saslušala sve što ste mi pročitali, mogu samo da prokomentarišem: "Još jedan sajt za prostituciju." Nažalost, u ovoj zemlji se mnoge stvari završe na tome. Što se samih starleta tiče, to u svom pravom značenju i nije toliko loše zanimanje. Međutim, ovde je sve izvitopereno i posao starlete predstavlja finiji izraz za prostituciju - smatra Đurićeva.

One koje se pokažu kao najbolje dobiće priliku da se prikažu na hotlajnu, koji podrazumeva i skidanje pred kamerama za klijente.

Na sajtu je do detalja opisano koje će sve zadatke imati devojke obavljajući ovaj posao:

- Zadatak im je da pod lažnim imenom obilaze profile članova, šalju im zahteve za prijateljstvo, iniciraju tekstualni čet na engleskom jeziku. Osnovni cilj je zadržati nove članove što duže na sajtu. Sajtovi su isključivo za članove iz Amerike i Engleske. Sve ovo radite iz svog stana. Plaćanje je na 15 dana u zavisnosti od vremena koje ste utrošili i od broja animiranih članova - piše na sajtu.

Međutim, onima koje se odluče na "hot-video", koji podrazumeva skidanje pred kamerama, obećava se i veoma unosan honorar.

- "Hot-video" se radi isključivo sa strankama iz Amerike i Engleske. Zarada zavisi od vremena provedenog na četu i broja stranaka. Zarada je 1.000 evra, plus bonusi. Diskrecija je zagarantovana - obećavaju na sajtu.

Moralno posrnuće

Stručnjaci smatraju da ovakve "škole" pokazuju koliko je naše društvo moralno posrnulo. Sociolog Dragan Koković istakao je da mladi više ne žele da rade poštene poslove i mukotrpno stiču novac.

- Niko više neće da se muči i na pošten način nešto stekne, već svi jure za laganim životom do koga bi da dođu preko noći. Gotovo je nemoguće uticati na dete da se školuje i posle radi za skromnu platu, kada mu se u ovakvim školama nude zarade od nekoliko hiljada evra - jasan je Koković.

Sociolog Neven Cvetićanin tvrdi da je škola za starlete još jedna u nizu nuspojava u našem društvu.

 

Tagovi: