21.11.2016.

13:39

Foto:

Vesti

NAJŽENA ZA 2016. GODINU je Branislava Simanić iz PKS!

Priznanje se dodelju u 26 kategorija s ciljem da podrži žene koje svojim radom, znanjem i obrazovanjem daju primer mlađim generacijama i snažno doprinose razvoju preduzetništva i poslovanja, saopštila je privredna komora Srbije. 

Branislava Simanić, kako je navedeno u obrazloženju nagrade, promoter je i zagovornik ženskog preduzetništva, aktivno radi u okviru programa Vlade Srbije „Godina preduzetništva“ i podstiče saradnju PKS sa lokalnim samoupravama. 

- Privredna komora Srbije snažna je podrška jačanju preduzetništva, kako preduzetnicima koji već posluju i žele da unaprede biznis, tako i početnicima koji tek planiraju da se upuste u preduzetničke vode. Nagrada je podsticaj da radimo još više i jače, kako bismo zajedničkim snagama, uz pomoć preduzetnika, uspeli da kreiramo što povoljniji poslovni ambijent - istakla je Simanić. 

Nagradu „Najžena 21. veka“ dodeljuje agencija Airli nivo, na osnovu rezultata ankete koja se sprovodi u Srbiji, regionu i dijaspori. Svečanost povodom dodele nagrade organizovana je u Beogradu 18. novembra, navodi se u saopštenju. 

„Najžena 21. veka“ predstavlja jedan od najprestižnijih izbora u regionu. Priznanje se dodeljuje svake četvrte godine ženama za njihove izuzetne rezultate u poslovanju. 

Tagovi: