13.02.2017.

14:59

Foto:

Vesti

EKSKLUZIVNI PAPARACO! MAJA ADROVAC, lepotica optužena za atentat na Milana Beka, ŽIVI 200 NA SAT!

Dok čeka suđenje, Maja uživa u noćnom životu. Prijateljima govori da se ne plaši da će biti osuđena i vraćena u zatvor jer nije ni za šta kriva

Plavokosa lepotica Maja Adrovac, koja je optužena da je u novembru 2014. godine pomagala Aleksandru Zdravkoviću prilikom pokušaja atentata na biznismena Milana Beka, ne haje mnogo za probleme sa zakonom i živi bukvalno 200 na sat!

Informerov paparaco je u petak uveče pratio Maju u stopu i uverio se da nju nimalo ne brine to što joj je Apelacioni sud u januaru ukinuo prvostepenu oslobađajuću presudu koja je donesena u junu prošle godine i naložio novo suđenje. Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je prošlog meseca optužnicu protiv nje zato što su ocenili da "nije zanemarljiva činjenica da je na četiri ispaljene čaure na Beka pronađen njen DNK".

HRONOLOGIJA SUČAJA BEKO:

14. 11. 2014. - pucano na Beka ispred njegove kuće na Senjaku
17. 7. 2015. - uhapšena misteriozna lepotica Maja Adrovac zbog atentata na Milana Beka
26. 4. 2016. - puštena iz Centralnog zatvora i određen joj kućni pritvor
17. 6. 2016. - Viši sud u Beogradu oslobodio je Maju Adrovac optužbi da je pomagala u pokušaju ubistva na Beka
10. 1. 2017. - Apelacioni sud ukinuo je presudu kojom je Maja Adrovac u junu bila oslobođena optužbi za pomaganje u pokušaju ubistva

Kako se vidi na našim slikama, dok čeka suđenje za učešće u atentatu, Maja uživa u noćnom životu. Kako kažu njeni prijatelji, nimalo se ne plaši da će biti osuđena i vraćena u zatvor i tvrdi da ni za šta nije kriva.

Ekipa Informera je saznala da je lepotica u petak svratila do svog dobrog prijatelja, poznatog beogradskog frizera Peđe Božića i tu smo krenuli u svoju poteru. Čekali smo je ispred njegovog salona na Vračaru dok su oni objavljivali selfi fotografije na društvenim mrežama.

Nakon što je Božić doterao lepu Maju, zajedno su se uputili prema kafiću "Terminal", koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save. Tamo su ih dočekali prijatelji u čijem društvu su sedeli gotovo tri sata. Pijuckali su piće, pušili nargile, a Adrovčeva je svaki čas bacala pogled na svoj mobilni telefon.

Tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Maje jer je na četiri čaure s mesta napada na Beka pronađen njen DNK

Oko sat vremena pre ponoći otišli su u beogradsku kafanu "Tarapana", gde je nastupala poznata pevačica Katarina Grujić. S obzirom na to da Peđa Božić frizira i Kaću, upoznao je Maju sa njom, fotografisali su se zajedno, a zatim su tu fotku objavili na Fejsbuku. Oko tri sata ujutru Božić je ispratio Maju do njenog stana.

Informer

Informer
Informer
Informer
Informer
Informer

 

 

 

Tagovi: