28.03.2017.

22:39

Foto:

Vesti

VULIN URUČIO NAGRADU: Zlatna plaketa mladom Dimtriju Kovačeviću!

Vulin je Kovačeviću, u ime ministarstva, uručio i kacigu dodajući da nema dece sa posebnim potrebama i da u Srbiji nema granica za talentovanu i vrednu decu.

- Dimitrija je dečak koji pokazuje da je sve moguće. Raskošni talenat, vrednoća i trud koji ulaže on, ali i njegova porodica daju sjajne rezultate - rekao je Vulin.

Ministar je podsetio da se Kovačević rodio sa oštećenjem sluha, ali da nije dete sa posebnim potrebama. 

- On je dete kao i svako drugo. On je dete koje se raduje, koje je hrabro, koje voli da vozi karting i koje je posebno samo po vrednoći i po hrabrosti - rekao je Vulin.

Ministar je istakao da Kovačević ima osobine kao i svako drugo dete i da smo dužni, kao društvo, da mu pomognemo i pokažemo koliki je njegov talenat.

VULIN: Nijedno socijalno davanje ne kasni i nije umanjeno!

Kako je rekao, dužni smo da mu pomognemo da pokaže šta sve može da postignem svojim talentom i da u Srbiji nema granica za tako talentovanu i vrednu decu.

- Nema dece sa posebnim potrebama. To su sve naša deca i mi smo beskrajno ponosni na njih - rekao je Vulin.

Automobilski forum, žiri sastavljen od novinara koji prate automobilizam, predstavnika automobilske industrije i drugih stručnjaka iz ove oblasti, tradicionalno dodeljuje nagrade najuspešnijima u sektoru saobraćaja.

Tako je, između ostalog, za auto godine proglašen Citroen C3, a plaketa je uručena i GSP saobraćajnoj školi.

Tagovi: