31.03.2017.

19:05

Foto:

Vesti

HIT! TURCI DOVODE ŠVALERKE U SEKS-TURE PO SRBIJI! Turisti iz Turske dolaze u našu zemlju u "ljubavni provod"!

Stotine turista iz Turske svakog vikenda dolazi u Beograd da se provede sa svojim švalerkama pošto su novi zakoni koje je uveo njihov predsednik Redžep Erdogan veoma rigorozni prema vanbračnim vezama!

Turci moraju da u svojoj zemlji kriju ljubavnice i glume uzorne muževe jer ih u suprotnom čekaju ozbiljne kazne, društvena osuda i gubitak imovine u brakorazvodnim parnicama. Međutim, u Beogradu mogu na miru da uživaju u seksu sa svojim ljubavnicama i da se usput prepuste čarima kocke i alkohola, koji su im u Turskoj takođe zabranjeni.

Seks, kocka...

Prema rečima sagovornika Informera, koji u Beogradu radi kao vodič i prevodilac Turcima, turisti iz ove zemlje bukvalno se "puste s lanca" čim slete u našu zemlju.

Turci gotovo isključivo dolaze u parovima i bukiraju sobe zajedno sa ženama koje im nisu zakonite supruge

Aleksandar Seničić, direktor Jute

 

- Turci koji imaju ljubavnice našli su se u velikom problemu otkako je predsednik Erdogan uveo zakone koji, po ugledu na šerijat, štite bračni moral i strogo kažnjavaju vanbračne izlete. A u slučaju razvoda zbog preljube, mogu da ostanu bez kompletne imovine. Zbog toga su rešili da u Turskoj glume uzorne muževe i porodične ljude, a da se sa svojim švalerkama nesmetano i opušteno provode u Beogradu. Oni smatraju da je naša prestonica idealna za dobru zabavu u svakom smislu te reči- kaže naš sagovornik i opisuje kako to konkretno izgleda:

- Turci čim slete u Beograd odmah skinu burmu i potpuno se opuste. Bukvalno se "puste s lanca"! Ne samo da se ludo provode sa švalerkama i uživaju u seksu sa njima, nego se prepuštaju kocki i alkoholu, porocima koji su im u Turskoj takođe zabranjeni. A čim se vikend završi, vraćaju se u Tursku i odmah na aerodromu se razdvajaju od švalerki. Potom odlaze kući ženama kojima odsustvo naravno pravdaju službenim putem - objašnjava naš izvor.

SEKSUALNI REKORDI! Saznajte kolika je najveća VAGINA NA SVETU i koja je najduža masturbacija!

Shuterstock

Beograd "rasprodat" za praznike

Georgi Genov, iz Udruženja hotelijera i restoratera Srbije, kaže da je 90 odsto kapaciteta u beogradskim hotelima i hostelima već popunjeno za predstojeće praznike.
- Očekuje se prava najezda turista tokom predstojećih praznika. Skoro 5.200 hotelskih soba u 93 beogradska hotela, kao i ležajevi u 120 prestoničkih hostela, biće puni za Vaskrs. Strance najviše privlače povoljne cene, zabava, ali i kulturne atrakcije koje su u ponudi u našem gradu - kaže Genov.

Naša saznanja potvrdio je i direktor Jute Aleksandar Seničić, koji objašnjava da Turci ovde rade sve ono što ne mogu u svojoj zemlji.

- Sve to što ste saznali je tačno. Turci uglavnom ovde dolaze u parovima, tako i bukiraju sobe, a te pratilje im nisu zakonite supruge. Ovde ih niko ništa ne zapitkuje i imaju maksimalnu privatnost. Takođe, oni Srbiju vole i zbog drugih stvari koje ne smeju da rade u Turskoj. Ovde mogu da se kockaju, piju... Zbog svega toga je i interesovanje ogromno i mislim da će iz godine u godinu biti sve veće i veće - otkriva nam Seničić.

Idu u provod

Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograd, kaže da oko 70.000 turista iz Turske godišnje poseti Beograd i da su oni najznačajniji i najbrojniji turisti u prestonici.

- Turisti iz Turske ne vole da rezervišu posetu Beogradu preko agencija, već dolaze u privatnom aranžmanu. Dosta novca troše na izlaske i noćni provod do ranih jutarnjih sati, a dolazak u Srbiju za njih nije skupo zadovoljstvo. Moguće je da u našem gradu uživaju i sa ljubavnicama, ali ima i onih koji dolaze sa svojim porodicama - objašnjava Popović.

KRESNULA SAM SE SA ŠEFOM U NJEGOVOJ KANCELARIJI! Gurao mi je prste u usta kako bi me utišao!

Bugari dolaze zbog pušenja

Osim turista iz Turske, u Srbiju dolazi i veliki broj Bugara. Kako objašnjavaju turistički stručnjaci, razlog za to je zabrana pušenja u restoranima u ovoj zemlji, koje u Srbiji nema.
- Bugarska je u EU i kod njih ne sme da se puši u kafićima i restoranima. Zbog toga oni masovno dolaze u istočnu Srbiju jer tamo mogu da se provode, piju i puše bez ikakvog ograničenja. Hoteli u Dimitrovgradu, Bosilegradu, Pirotu i Nišu bukvalno žive od Bugara koji ih vikendom preplave. Iz istog razloga poslednjih meseci dolazi i sve više Rumuna - objasnio nam je Aleksandar Seničić.

 

 

 

 

 

 

Tagovi: