25.05.2017.

10:24

Foto:

Vesti

RATKO MLADIĆ IMAO MOŽDANI UDAR: Haški lekari ga leče masažom, generalu život visi o koncu!

Mladić  već neko vreme ima kraće gubitke pamćenja, koje mu se posle vraća. Desna strana tela mu je slabije pokretna. Za bolove od kojih noću ne može da spava lekar u pritvoru mu daje paracetamol. Za grčenje mišića predlažu mu masažu. To je apsolutno nizak nivo zdravstvene zaštite i neophodno mu je ozbiljno kliničko lečenje, tvrdi Mladićev sin Darko Mladić.

DRAMATIČNA PORUKA RUSKOG ŠEFA DIPLOMATIJE LAVROVA: Hag namerno i planski ubija generala Mladića!

Generalov sin navodi da su brojni propusti u lečenju proteklih godina doveli do toga da se zdravstveno stanje njegovog oca pogorša. Tvrdi i da u Holandiji njegov otac prima neodgovarajuće terapije.

On navodi da je porodica zabrinuta jer su veštaci koje su angažovali utvrdili propuste u rangu nesavesnog lečenja.

printscreen

- Njihovi stručnjaci nisu osporavali te nalaze, ali sud ih nije uvažio i odbio je da generala pusti na lečenje u Rusiju. Po nizu odluka stiče se utisak da za Mladića ne važe pravila kao za druge. Njihov odnos prema garancijama Rusije je skandalozan i pokazuje političku opredeljenost - kaže mlađi Mladić. 

OVO JE ISTINA O PADU SRPSKE KRAJINE: Ispovest generala Sekulića o jednoj od najvećih tragedija srpske istorije!

Jedan od Mladićevih branilaca Dragan Ivetić ističe da je odluka pretresnog veća o nepuštanju Mladića na lečenje šokantna i pogrešna i da se nadaju da će je Žalbeno veće ispraviti.

ŠOKANTNA SAZNANJA OBAVEŠTAJACA CIA: Rusi hoće da otmu Mladića iz Haga, iza svega stoji Putin!?

Ivetić je uporedio Mladićev slučaj sa slučajem Ramuša Haradinaja kada ga je 2006. godine Tribunal pustio na slobodu.

- Među sudijama koji su ga pustili bili su Pokar i Meron, iako se tužilac protivio, jer je strahovao za svedoke. Haradinaj nije pušten zbog lečenja, već eto tako - ukazuje advokat.

Tanjug

Ruska istoričarka Jelena Guskova ukazala je da je Rusija uradila sve da bi se Mladić pustio na lečenje:

- Garanciju je potpisao predsednik Putin, a Mladića su pregledali najeminentniji ruski lekari. Odbijanje Tribunala je poricanje uloge Rusije i oni očigledno ne računaju da zbog toga mogu biti zatvoreni.

 

Tagovi: