06.06.2017.

19:00

Foto:

Vesti

ODGOVOR DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA gazdi reketaškog 'Kurira': ČIBE, BRE, RODIĆU, DŽUKELO HRVATSKA!

Prošli put kad je napadao Vučića kao diktatora napisao je ono patetično pisamce 'Srbijo, izvini', sećate se, svi smo mu se smejali.

Danas, kada su mu na naplatu ponovo dospeli milionski krediti i poreski dugovi opet mu se priviđa diktator. Samo što ovoga puta Rodić citira pokojnog Moamera el Gadafija (?!?) i izgubljen u pravopisu obećava da će se dosledno boriti za slobodu štampe!?! Kuku i lele! Aca Rodić i sloboda štampe? Nebo i zemlja. Dupe i glava.

U svom polupismenom pismu hrvatska džukela Rodić optužuje konkurentske medije, među njima i Informer, da su korumpirani!?! Alo! Rodić nekome priča da je korumpiran?!? On koji je merna jedinica pokvarenosti i korumpiranosti, on koji duguje "pekaru za hleb", on koji je ovoj državi dužan stotine miliona dinara poreza, on koji za ropsku porciju čvaraka podržava šiptarskog plaćenika Zaeva u Makedoniji i poslušno odrađuje sve naloge hrvatske obaveštajne službe?!? Da nije strašno, bilo bi urnebesno smešno!

Rodić, dakle, radi svoj posao, posao hrvatske medijske džukele. I to je u redu. Samo što bi i država morala da radi svoj posao. Pa, da primeni zakone. Jednako na svima. I na 'Kuriru' i na Informeru. I na Rodiću i na meni.

I onda će sve biti u redu. Onda će biti jasno koje su novine novine, a koje su novine mafijaško-reketaške organizacije.

A dotle, čibe džukelo! Odbij od nas hrvatsko-šiptarsko pseto! Mrš', bre, Rodiću!!!

Tagovi: