17.06.2017.

10:06

Foto:

Vesti

(FOTO) SRPSKI VOJNICI BLISTAJU I U SPORTU: U Kruševcu završeno sportsko prvenstvo komande za obuku Vojske Srbije

 

Tokom proteklih pet dana na takmičenjima je učestvovalo 350 pripadnika Vojske, predstavnika 8 centara za obuku: Valjevo, Sombor, Gornji Milanovac, Požarevac, Beograd, Zrenjanin, Leskovac i grad domaćin Kruševac. Svečanosti zatvaranja i dodeli nagrada prisustvovao je i gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović.

R. B.

Komandant Komande za obuku Vojske Srbije general-potpukovnik Đokica Petrović istakao je kao dobar primer na državnom nivou saradnju Garnizona Kruševac i lokalne samouprave. 

Obraćajući se učesnicima prvenstva na završnoj svečanosti general potpukovnik Djokica Petrović je rekao:

R. B.

- Borbenost, visoka motivisanost i sportska požrtvovanost, uz dostojanstveno i fer ponašanje  koje ste pokazali na sportskim borilištima, predstavljaju ono što čini prave pripadnike Komande za obuku Vojske Srbije i način kako se treba boriti za svoju jedinicu.

 Takmičenje je održano u muškoj i ženskoj konkurenciji u 7 disciplina, a učesnici su se nadmetali na terenima Kasarne, Hali sportova, Atletskom stadionu i Slobodištu.

Sveukupni pobednik  ovog prvenstva je grad domaćin Kruševac. Drugo mesto u generalnom plasmanu osvojili su pripadnici za obuku iz Valjeva, a treće ekipno mesto osvojio je Leskovac.
                                                                                      

Tagovi: